Foto:
Foto:
Victoria Beckham najslabše oblečena

85-letni modni kritik, ki že 50 let velja za avtoriteto v modnem svetu, je letos na svojo lestvico najslabše oblečenih uvrstil kar nekaj imen, ki v svetu zabave veljajo za zvezdnice s slogom. Po njegovem mnenju je lani najbolj "grešila" (zdaj potrjeno samooklicana modna ikona) Victoria Beckham.

Blackwell je na drugo mesto uvrstil še eno Britanko, Amy Winehouse, tretja je Mary Kate Olsen, sledijo pa jim še Fergie, Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsey Lohan in Alison Arngrim. Svojo odločitev je seveda tudi obrazložil v zanimivih komentarjih, v katerih se ni oziral na njihovo "veličino" in sloves.

Najbolje oblečena Reese Witherspoon
Seveda pa je modni poznavalec izbral tudi tiste, ki si zaslužijo pohvale glede videza. Najbolj so ga očarale Reese Witherspoon, Jemima Khan, Beyonce, Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman, Katie Holmes, Kate Middleton, Katherine Heigl in Cate Blanchett.

Letos na lestvicah manjka Britney
Blackwell je letos s svojimi komentarji prizanesel Britney Spears. V dodatku lestvice je odločitev pojasnil: "Mislim, da bi bilo neprimerno komentirati njen videz v času, ko je njeno zasebno življenje v popolnem razsulu. Iskreno upam, da bo leto 2008 zanjo veliko boljše in uspešnejše."

Victoria Beckham najslabše oblečena
Kelly Clarkson je lahko uspešna glasbenica, okusa za modo pa po mnenju Blackwella zagotovo nima. Foto: EPA
Po mnenju Blackwella bi oprave Eve Green lahko marsikomu povzročile migreno. Foto: EPA
Avril Lavigne bi po mnenju Blackwella zagotovo dobila vlogo v filmu o Drakuli. Foto: EPA