Lepotice v oglasu se sprašujejo, kakšna je vaša fantazija. Foto: You Tube
Lepotice v oglasu se sprašujejo, kakšna je vaša fantazija. Foto: You Tube

Victorijini "angelčki" so predstavili najnovejše smernice v svetu spodnjega perila v 90-sekundnem oglasu, ki je bil predvajan samo med modno revijo Victoria's Secret Fashion Show 2010. Vodilni v podjetju Victoria's Secret, ki letos praznuje 15. obletnico kolekcije Victoria's Secret holiday special, so poskrbeli za predčasno božično-novoletno darilo. Oglas dopolnjuje slogan: "Kakšna je vaša fantazija?"

Ta nima le enega pomena, ampak kot razlagajo njegovi ustvarjalci, si mora gledalec najprej supermodele v zapeljivem perilu ogledati, preden lahko sam poda sodbo. Pod oglas se je podpisal režiser filma Transformerji Michael Bay, kar tudi pojasni, zakaj se je med izbrano druščino lepotic znašla njegova nova igralska muza Rosie, ki je nadomestila Megan Fox.

Victoria's Secret je bilo ustanovljeno leta 1972, toda podjetje je postalo medijsko opazno šele, ko so začeli vabiti vroče supermodele, da so predstavljale njihove linije vročega perila. Danes je podjetje s spodnjim perilom postal fenomen v popularni kulturi.