Arizona in David za modno hišo Louis Vuitton. Foto: You Tube
Arizona in David za modno hišo Louis Vuitton. Foto: You Tube

Luksuzna modna hiša je za prvi del kampanje L'Invitation au Voyage (Povabilo na potovanje) najela 25-letno ameriško supermanekenko Arizono Muse, v drugem delu pa nastopi 66-letni rockzvezdnik David Bowie.

Arizona je v kratkem filmu, ki je bil objavljen septembra, prikazana med sprehodom po Parizu in slovitem muzeju Louvre, na koncu pa v prepoznavnem LV-balonu z rdeče-belimi črtami odleti v Benetke. V drugem delu oglasa pa vidimo, da manekenka pristane na trgu sv. Marka, nato pa na razkošnem plesu v maskah sreča Bowieja, ki zapoje posebno priredbo pesmi I'd Rather Be High s svojega zadnjega albuma The Next Day.

Film, ki ga je režiral Romain Gavras (med drugim je ustvaril videospot za pesem Born Free, ki jo izvaja M.I.A.), se konča s posnetkom ladje, s katero se Arizona odpelje neznano kam. "Film govori o potovanju skozi čas in o čudovitem trenutku," je povedal Frederic Winckler iz francoske modne hiše.

V kampanjah slovite pariške modne institucije so sicer nastopili že številni znani obrazi iz sveta popularne kulture in glasbe, med njimi Keith Richards, Bono in Madonna.