Monica Cruz v spodnjem perilu znamke Agent Provocateur. Foto: Agent Provocateur
Monica Cruz v spodnjem perilu znamke Agent Provocateur. Foto: Agent Provocateur

"Agent za draženje" je na spletni strani zapisal, da je temnolaska zvezda njihovega glamuroznega, temačnega in skrivnostnega novega videa z naslovom Wilhelmina: Show Your True Self (Pokaži svoj pravi jaz).

35-letna igralka, obraz znamke spodnjega perila za jesen in zimo, v videu pozira v seksi spodnjem perilu, "zvijanje" pa Monici ni povzročalo nikakršnih težav, saj se je dolgo dejavno ukvarjala s plesom, svojo kariero pa je začela kot plesalka flamenka, sedem let je bila del flamenkoskupine priznanega plesalca Joaquina Cortesa. Svet plesa je zapustila leta 2002 zaradi filmske kariere.

Leta 2005 je nastopala v španskem televizijskem šovu Un Paso Adelante, na vse pretege pa se skuša prebiti tudi v Hollywood, a ji to za zdaj ni uspelo. Pri preboju čez lužo naj bi jo najbolj oviral angleški jezik, leta 2010 pa se je zaradi podobnosti svoji sestri najbolj približala Hollywoodu. Takrat je namreč v nekaterih prizorih zamenjala svojo visokonosečo sestro Penelope Cruz. Nastopila je v Piratih s Karibov - Penelope je posnela bližnje kadre, Monica pa je igrala v oddaljenih kadrih.

Spodaj si lahko pogledate video, ki ga je režiral Tim Pope, snemanje pa je potekalo v nekdanjih londonskih zaporih.