Rachel Bilson nastopa v glavni vlogi. Foto: Screenshot: Youtube
Rachel Bilson nastopa v glavni vlogi. Foto: Screenshot: Youtube

Pred nekaj dnevi so v New Yorku predstavili oglasno kampanjo za evropski sladoled, ki želi osvojiti tudi ameriški trg.

Da bi jim to uspelo, pri Magnumu niso varčevali z denarjem. Za potrebe snemanja oglasa so najeli legendarnega modnega oblikovalca, ki se je preizkusil kot režiser. Karl je izjavil, da so mu pri ustvarjanju oglasa pustili proste roke, poudarili so le, da vsebina ne sme biti preveč seksualna.

V oglasu se v manekenko prelevi vse bolj priljubljena ameriška igralka Rachel Bilson, ki jo fotografira znani maneken Baptiste Giabiconi. 30-letnica je sodelovanje s Karlom komentirala: "Da, sliši se malce čudno, toda gre za dve čudoviti stvari: sladoled in Karl Lagerfeld. Kdo ne želi sladoleda in kdo ne želi malo Karla Lagerfelda?"

Pod kaj se Karl ne bi nikoli podpisal?
Številne je sodelovanje med Karlom in Magnumom presenetilo, saj oblikovalec ne je slaščic. Lagerfeld na to odgovarja: "Rad bi jedel sladoled, a tega ne morem. Naredil sem tudi oglas za šampanjce Dom Perignon, a alkohola ne pijem. V bistvu sem pa tudi oblikovalec oblačil, a kot vidite, oblek ne nosim."

Pri kakšnem projektu pa Karl ne bi nikakor sodeloval: "Ne maram politike, zagotovo pa ne bi naredil oglasa za meso. Meso, NE! Krzno, DA! Mislim pa tudi, da nikoli ne bom posnel oglasa za kondom."