Foto:
Foto:
Eva Herzigova

Za svoje kreacije za Wonderbra bo von Teesova črpala navdih iz sloga oblikovanj spodnjega perila v 40. letih. Fotografije za kampanjo bodo posneli v Parizu, kjer bo čutna plesalka, znana tudi kot nekdanja spremljevalka razvpitega rockerja Marilyna Mansona, oblekla (ali bolje, slekla) svojo novo kolekcijo, ki bo na prodaj od septembra.

Lepa Eva ustavljala promet
Pred Dito sta v oglasih za Wonderbra blesteli prelestni in "zgoraj dobro obdarjeni" manekenki Eva Herzigova in Caprice, po govoricah sodeč naj bi oglasi na panojih ob cestah, v katerih je prelestna Eva moške voznike nagovarjala z znanim sloganom "Živjo, fantje", ponekod povzročali celo težave v prometu.

Danes erotična igralka
O danes 34-letni češki supermanekenki je celo sicer neprizanesljivi modni guru Karl Lagerfeld, s katerim je lani sodelovala pri erotičnem filmu Room Service, povedal, da je "lepa, svetlolasa in izžareva brezskrbni duh, ki je dandanes redek". A ne bojte se, Lagerfeld se ni slekel pred kamero, bil je za kamero prej omenjenega filma o strastnem ljubezenskem razmerju para, ki živi v sosednjih apartmajih v nekem pariškem hotelu. Namesto Karla je cunjice (na srečo) odvrgel maneken Brad Kroenig.

A. K.