Ricky Martin bo dva meseca nastopal v Armanijevih oblačilih. Foto: EPA
Ricky Martin bo dva meseca nastopal v Armanijevih oblačilih. Foto: EPA

Giorgio je oblikoval črne usnjene jakne za otvoritveni del nastopa, ki bo v punkovskem duhu, posebna oblačila pa je pripravil tudi v mediteranskem, džezovsko-kabaretnem, afriško-brazilskem in v slogu 20. let prejšnjega stoletja. Lepo pa ne bo oblečen samo Ricky, saj je Armani oblikoval tudi vsa oblačila za celotno spremljevalno ekipo: bend, spremljevalne vokale in plesalce. Oblikovalec je dejal, da je nad sodelovanjem navdušen, "saj Ricky pooseblja modernega moškega z neizmernim talentom".

Turneja Musica + Alma + Sexo, kar je tudi naslov Rickyjevega novega albuma, je prva po turneji Black And White leta 2007. Začela se bo ta konec tedna v njegovem rodnem Portoriku, nato pa bo do konca maja "križaril" po kanadskih, mehiških in ameriških mestih.

Za Armanija pa to ni prvo sodelovanje z glasbeniki, poskrbel je tudi za opravo Lady Gaga - oblekel jo je tako za njeno koncertno turnejo kot tudi za sprehod po rdeči preprogi letošnjih grammyjev, na kateri je s svojo svetlečo srebrno futuristično stvaritvijo, ki je nastala v sodelovanju z Giorgiem Armanijem, navzočim jemala dih. "V čast mi je, da drevi nosim Armanija. Serija kosov, ki jih je gospod Armani ustvaril zame, je resnično ikonična: predstavljajo ne le čudovito modo, ampak tudi mojo dušo ter bistvo kot umetnice," je takrat izjavila Lady Gaga.