Victoria Beckham v svoji črni oblekici z zadrgo. Foto: EPA
Victoria Beckham v svoji črni oblekici z zadrgo. Foto: EPA

Smernici so podlegli tudi zvezdniki - pevko Katy Perry so opazili v prekrasni rjavi obleki z zadrgo, Victoria Beckham in Jennifer Lopez pa sta skupaj pozirali v ujemajočih se oblekah z zadrgo na hrbtu, pod katere se je podpisal Marc Jacobs - stvaritvi so prikazali na newyorškem modnem tednu.
Victoria je zadrge vključila celo v svojo lastno modno linijo. Vsaka od desetih oblek v kolekciji The Victoria Beckham vključuje zlato zadrgo po vsej dolžini hrbta, ki poteka od tilnika do zakolenja. Ker Victoriina kolekcija verjetno malce presega vaš proračun, smo poiskali nekaj oblek z zadrgami po izjemno dostopnih cenah.
Še nekaj napotkov: ko nosite obleko z zadrgo, pazite, da ne bo zadrg nikjer drugje. Ne želite si videza, kot da ste na 'bajkerskem' shodu! Zadrge spredaj imejte zaprte do konca - odpeta zadrga pri dekolteju je velik modni prekršek (razen, če želite biti kot "porno diva"). In še zadnje, pazite, da vam je obleka prav. Tlačenje v premajhno številko se lahko konča z izjemno sramotno situacijo, ko vam zadrga 'eksplodira'.
C. R.