Zvezdnice so oblikovale tudi bolj konzervativno perilo za tiste, ki ne želijo pokazati preveč kože. Foto:
Zvezdnice so oblikovale tudi bolj konzervativno perilo za tiste, ki ne želijo pokazati preveč kože. Foto:

Modna hiša Frederick's je 40 zvezdnicam predlagala, da bi oblikovale spodnje perilo zanje, oni pa ga bodo pozneje prodali na dobrodelni dražbi.

Ves denar bodo namenili različnim organizacijam, ki se zavzemajo za boljše življenje otrok. Modna hiša Frederick's je znana po glamuroznih stvaritvah, nekoč pa so to znamko spodnjega perila z veseljem oblekle tudi največje hollywoodske zvezde, kot sta Marilyn Monroe in Greta Garbo.

Med slavnimi zvezdnicami, ki jih je doletela čast, da so lahko s kreacijami sodelovale na modni reviji, so Eva Longoria, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Jessica Biel idr.

Modna revija je bila priložnost, da se pokažejo tudi številne zvezdnice. Mnoge izmed njih so bile tudi oblikovalke, nekatere pa so prišle samo pogledat, kakšno spodnje perilo bodo nosile naslednjo sezono.

Oblikovalke so mislile na vse, tudi na hladne zimske dni. Če vas ne greje nič drugega, naj vas vsaj spodnje perilo.
Nekatere zvezdnice so navdih za spodnje perilo črpale iz preteklosti.
Ni pomembno samo, kako je spodnje perilo videti od spredaj, pri Frederick'su si želijo, da so ženske videti lepo tudi od zadaj.
Nekatere zvezdnice so se odločile, da bodo oblikovale malo bolj živahno in nenavadno spodnje perilo.
Na modni brvi je bilo videti vse barve, a še vedno je kraljevala klasična črna.
Modna hiša Frederick's je zakrivila veliko novosti na področju spodnje perilo. Bila je prva, ki je začela na modnih revijah odevati manekenke v tangice in modrčke push-up.
Igralka Jorja Fox, ki je najbolj znana po vlogi forenzičarke v seriji CSI: Las Vegas je po reviji dejala, da ji je najbolj všeč, da so oblikovalci mislili tudi na to, da so oblikovali spodnje perilo za mrzle dni.
Dita Von Teese je priznala, da je ljubiteljica staromodnega spodnjega perila, pred revijo pa je z veseljem pozirala fotografom.
Ena izmed oblikovalk spodnjega perila je bila tudi Jessica Simpson.