Kate Bosworth s fantom, manekenom Jamesom Rousseaujem. Foto: JustJared
Kate Bosworth s fantom, manekenom Jamesom Rousseaujem. Foto: JustJared
Na Coachelli je z novim fantom tudi britanska manekenka Daisy Lowe, hčerka rockerja Gavina Rossdalea. Foto: JustJared

In priložnosti primerno se je seveda treba tudi obleči. Kdo bi to vedel bolje od Hollywoodčanov, ki v trumah drvijo v mali, od puščavskega sonca razbeljeni Indio? Vedno ekstravagantna Dita Von Teese, vitka muza Karla Lagerfelda, igralka Kate Bosworth, "skulirani" Zach Braff, ljubki zvezdniški parček Jake Gyllenhaal-Reese Witherspoon ...
Kate iz oprave v opravo
Zvezdnikov, kolikor jih hočete. Garderoba pa - alter rocku primerna: ohlapne oblekice naravnih materialov, sandali ali škornji v vseh oblikah, kratke sprane kavbojke, kariraste srajce in srajčke, pilotska sončna očala, slamnati klobuki ... Chloe Sevigny je paradirala v preprosti, a ta hip izjemno popularni ohlapni kratki oblekici, prevezani s pasom. Manj ugledne so bile bele nogavičke pod bež sandali.
Kate Bosworth je bila s fantom, manekenom Jamesom Rousseaujem, med bolj modno ozaveščenimi obiskovalci. Enkrat v modnem krilcu z visokim pasom in mornariško majico, drugič v seksi spranem džins minikrilu - obakrat pa v drzno rumenih lakastih sandalcih.
Retro Dita, modna Reese
Tudi diva iz časov zlate dobe Hollywooda Dita Von Teese je znova briljirala v "doterani" modni podobi, bodisi v kornetni oblekici bodisi v retro oblekici z žepi in platnenimi supergicami.

In močnejši spol? Slamnati klobuki so letos velik hit, česar se zaveda Braff, Scott Speedman se je popolnoma pomešal v množico z oguljenimi bulerji in karirasto srajco, James Rousseau je bil "metro kul" z globoko izrezano majico in pilotskimi sončnimi očali, medtem ko Gyllenhaalu moda očitno tokrat ni bila prvobitnega pomena - zvezdnik Gore Brokeback se je po festivalu sprehajal z bejzbolsko čepico in preprosto majico. Še dobro, da je imel pod roko modno zavedno Reese s klobukom in modno bež oblekico/srajco.

K. S.

Zach Braff, zvezdnik Mladih zdravnikov (Scrubs) s spremljevalko. Foto: JustJared
Mlada zvezdnika nove različice TV-serije Beverly Hills 90210, Jessica Stroup in Dustin Milligan. Foto: JustJared
Kate Bosworth in James Rousseau v 1001 različici. Foto: JustJared
Kate, James in prijatelj. Foto: JustJared
Reese Witherspoon in Jake Gyllenhaal. Foto: JustJared
Nekdanji zvezdnik serije Felicity, Scott Speedman. Foto: JustJared
Igralka Chloe Sevigny s prijateljem. Foto: JustJared
Nekdanja gospa Marilyn Manson, sicer pa burleskna plesalka Dita Von Teese. Foto: JustJared
Seksi manekenka Daisy Lowe, katere mačeha je Gwen Stefani. Foto: JustJared