Palinovi se je pozneje vse skupaj zdelo 'rahlo zabavno'. Foto: EPA
Palinovi se je pozneje vse skupaj zdelo 'rahlo zabavno'. Foto: EPA
Zamaskirana maščevalca
Zamaskirana maščevalca sta si Palinovo pošteno privoščila.

in Sebastien Trudel, tudi z vzdevkom Zamaskirana maščevalca, radijski duo, v Montrealu v Kanadi znana po svojih hudomušnih klicih, sta objavila posnetek šestminutnega klica Palinovi, ki je mislila, da govori s francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem.

Carle Bruni, Sarkozyjeve soproge.

"Tudi ena mojih najljubših dejavnosti je ubijanje živali," je dejal francoski komik Audette Palinovi s pretiranim francoskim naglasom. "Preprosto obožujem ubijati živali! Vzeti življenje, to je tako zabavno!" Palinova je popolnoma nesumničavo sodelovala v tem sramotnem pogovoru: "Morala bi iti skupaj na lov. Lahko se izjemno zabavava, medtem pa še opraviva kaj dela. Lahko ubijeva dve ptici z enim kamnom."

Tudi o "Sarahinem" porniču in vroči Carli
Med pogovorom se je Audette zaupal guvernerki, da je njegova žena, Carla Bruni, pevka in nekdanji model, ljubosumna, ker sliši, da se Sarkozy pogovarja s Palinovo. "Dajte ji velik objem v mojem imenu," se je raznežila 44-letna guvernerka. Audette je nato Brunijevo označil kot "vročo v postelji" in dejal, da je napisala za Palinovo francosko pesem z naslovom Lipstick on a Pig (Šminka na prašiču, gre za ameriško frazo, ki se je uporabljala tudi v predsedniški kampanji). Audette je še dodal, da v angleški različici pesem govori o Janezu Vodovodarju.

Komik je hvalil Hustlerjev "dokumentarec", naslovljen Nailin' Paylin (Nabiti Paylinovo). "To je bilo zares drzno," je dejal Audette. "No, dobro, me veseli" je odgovorila ona.

Največji podvig do zdaj
Audette je pozneje za kanadske medije povedal, da ni bil majhen zalogaj dobiti "intervju": "Treba je bilo veliko dela. Morali smo iti prek Tajne službe, ljudi v njenem spremstvu. Gre za največji podvig do zdaj. Ponosni smo, da lahko dodamo to potegavščino na naš seznam največjih uspešnic." Audette je Palinovo primerjal z Britney Spears, ki jo je tudi potegnil. "Hotel sem videti, kakšna je Palinova na intelektualni ravni. In lahko vidiš, da, no, da ni ravno briljantna."

Iz tabora Sarah Palin so včeraj izdali sporočilo za javnost: "Guvernerka Palinova se je rahlo zabavala, ko je izvedela, da se je pridružila rangu vodij držav, vključno s predsednikom Sarkozyjem, in drugim zvezdnikom, ki so si jih za tarčo izbrali ti šaljivci."

Posnetek pogovora si lahko poslušate na desni strani.

K. S.