Gilbert Gottfried (desno) naj bi imel obraz kot kisla kumarica. Foto: Reuters
Gilbert Gottfried (desno) naj bi imel obraz kot kisla kumarica. Foto: Reuters
Brad Pitt in Angelina Jolie
Bradova lasna higiena naj bi zadnje čase rahlo šepala ... Foto: EPA
Jay Leno
Komik Jay Leno bostonskega časopisa ni navdušil. Foto: Reuters

Boston Phoenix je zapisal, da je "komik z glasom papige in obrazom kumarice toliko seksi kot kriptonit za Supermana".

Na drugo mesto se je uvrstil igralec bejzbola Randy Johnson, sledijo pa mu filmski kritik Roger Ebert, TV-psiholog Dr. Phil McGraw ("Vsevedneži niso nikoli seksi. Vsevedni plešasti kreteni pa so naravnost odvratni.") in Foxov voditelj Alan Colmes ("Leno oko, zanemarjeni lasje, neurejen videz - ima obraz, narejen za radio. Piratski radio.").

Et tu, Bradus?
Na seznam se je uspelo uvrstiti celo Bradu Pittu. Nekoč najbolj seksi moški revije People se je znašel na 100. mestu najbolj neprivlačnih moških, in sicer zaradi govoric o slabi lasni higieni. Osama bin Laden je pristal na osmem mestu.

Med veliki imeni na neslavnem seznamu najdemo še Michaela Jacksona, raperja Beastie Boysov Mika Diamonda, režiserja Rona Howarda, moža Britney Spears Kevina Federlina, pevca Nickelbacka Chada Kroegerja, pevce Claya Aikena, Axla Rosa (Guns n' Roses), Scotta Stappa (Creed), Meata Loafa in Arta Garfunkla, basista R.E.M. Mika Millsa in komike Jaya Lena, Jerryja Seinfelda, Chevyja Chasa, Andyja Dicka in Roba Schneiderja.

Neprivlačni komiki
Veliko komikov na seznamu avtorji pojasnjujejo s tem, da ti moški morda izvabijo smeh iz žensk, ne pa tudi njihovih telefonskih številk.
Seznam sta sestavila urednik časopisa Bill Jensen in pisec Ryan Stewart s pomočjo celotnega uredništva Bostona Phoenixa.

Le neseksi, ne grd
Jensen poudarja, da je bistvo seznama, kdo je neseksi in ne, kdo je grd, kar pojasnjuje Pittovo uvrstitev: "Lahko je videti dobro, a če so govorice o lasni higieni resnične, ga to ne reši. Potovanja v dežele tretjega sveta ni izgovor in moral se bo spraviti k sebi, če hoče biti dober vzornik Maddoxu."