Mediji in javnost so si edini: Demi pri svojih 44 letih še nikdar ni bila videti bolj cvetoča, igralca pa sta po letu in pol zakona še vedno nerazdružljiva. Foto: Reuters
Mediji in javnost so si edini: Demi pri svojih 44 letih še nikdar ni bila videti bolj cvetoča, igralca pa sta po letu in pol zakona še vedno nerazdružljiva. Foto: Reuters
Bruce Willis, Ashton Kutcher in Demi Moore s tremi hčerkami Brucea in Demi
Bruce in Demi dokazujeta, da lahko bivši tudi po ločitvi shajajo čudovito. Foto: Reuters

Demijina predstavnica na vprašanja diskretno odgovarja: "Če in ko bo Demi noseča, se bosta ona in njen soprog odločila, če bosta to nadvse zasebno informacijo povedala javnosti."

Ashton je imel v petek tiskovno konferenco za promocijo svoje nove serije na NBC-ju The Real Wedding Crashers (Resnični lovci na družice), a je že predtem napovedal, da ne misli odgovarjati na zasebna vprašanja.

Trije ali pet - saj ni razlike!
44-letna Moorova, ki naj bi pred letom dni že enkrat splavila, je pred kratkim izjavila: "Definitivno si želim otrok z Ashtonom. Definitivno."

Mati treh že skoraj odraslih hčerk, ki so se ji rodile v zakonu z nekdanjim možem Bruceom Willisom, je ob tem še dodala: "Ko enkrat že imaš tri, ki te številčno presežejo, se počutiš, da je vseeno, saj tako ali tako ni razlike med tremi, štirimi ali petimi." Temnolasa lepotica je sklenila z besedami: "Zame je najpomembnejša stvar, ki sem jo ustvarila, moji otroci."

Nenavadna družina, ki ji kljub vsemu uspeva
Razširjena družina Moore-Kutcher se razume odlično, saj so 18-letna Rumer, 15-letna Scout in 12-letna Tallulah očarljivega 28-letnega Ashtona takoj vzljubile. Igralec je tudi sam že večkrat izrazil željo, da bi postal oče.

Demi in Ashton sta si poročne obljube izmenjala septembra 2005 in s tem zaprla usta številnim, ki so trdili, da zveza mladega hollywoodskega lepotca in 16 let starejše zahajajoče zvezdnice ne bo trajala dolgo.

K. S.