Le kdo bi ga spoznal s kitkami in pobarvanimi lasmi? Foto: Reuters
Le kdo bi ga spoznal s kitkami in pobarvanimi lasmi? Foto: Reuters
Axl Rose
Skupina je trenutno na turneji po severnoevropskih državah. Foto: Reuters

Vodjo skupine Guns n' Roses so aretirali v torek zjutraj, ko je napadel varnostnika in mu grozil, v hotelu Berns, v katerem je do incidenta prišlo, pa je povzročil tudi nekaj škode. Rosa so iz zapora izpustili zvečer, ko je pevec priznal krivdo in se strinjal, da bo plačal 5.500 dolarjev kazni. 44-letni roker je privolil, da bo plačal varnostniku dodatnih 1.360 dolarjev odškodnine .

Rose je bil popolnoma pijan med "bližnjim srečanjem" z varnostnikom in ga zato tudi policija ni zaslišala, dokler se ni popolnoma streznil.

Kaj je povzročilo spor, ni znano
Ni znano, kaj je povzročilo prepir med zvezdnikom in neko žensko, ki je bila v hotelskem preddverju. V sporu je posredoval varnostnik, ko pa je na kraj dogodka prispela policija, se je Rose upiral aretaciji in se je do mož v modrem obnašal zelo agresivno.

Nesrečen pripetljaj se je zgodil po koncertu skupine v stockholmski Globe Areni, potem ko je Axl vso noč preživel na zabavi. Na nastopu je skupina zaigrala tudi pesem You're Crazy, ki jo je Axl posvetil "svojemu dobremu prijatelju" Tommyju Hilfigerju, s katerim sta se maja v nekem newyorškem lokalu zravsala. Sicer pa je skupina že odpotovala v Oslo, kjer bodo imeli naslednji koncert.