Jennifer je v temnejših časih najbolj v uteho njen kuža Norman. Foto: EW
Jennifer je v temnejših časih najbolj v uteho njen kuža Norman. Foto: EW
Jennifer Aniston
Igralka ne razume, zakaj so ljudje tako obsedeni z njeno zasebnostjo. Foto: EW

"Mislim, da je smešno. Vsa ta nenasitna potreba," je igralka povedala v intervjuju za USA Today. Anistonova upa, da bo njen novi film Marley & Me (premiera 25. decembra) "ponudil novo temo, o čemer se bo govorilo in da bodo ljudje spoznali, da imam službo in da sem igralka. Iskreno sem že sita tega in prime me, da bi rekla ljudem: Veste kaj, prav nič vas ne j**** briga. Resno, dovolj je," dodaja Jennifer, ki je v decembrski izdaji revije Vogue prvič iskreno spregovorila tudi o Angelini Jolie in Bradu Pittu.

"Sploh ne vem, zakaj moramo take stvari prositi. In to v času, ko bi morali biti tako navdihnjeni in navdušeni zaradi našega novega predsednika," še meni nekdanja gospa Pitt. "To je čas, da smo pozitivni in da združimo moči. Mi vas samo skušamo zabavati, človek. Ne ustrelite sla."
Mora imeti rad pse?
In kaj igralki pomaga preživeti te občasne čase stiske? Njen pasji ljubljenček Norman, mešanec terierja in corgija: "Take vezi, kot jo imaš z živalmi, nimaš z nikomer drugim - s starši, prijatelji, partenrjem ali ljubimcem."

In čeprav Jenina naslednja dva filma raziskujeta človeške odnose - vključno z romantično komedijo He's Just Not That Into You (premiera februarja) - igralka pravi, da bi nekoč v prihodnosti rada igrala tudi v vesternu.
Načrti za praznike? "O tem še nisem kaj dosti premišljevala. Imam vsakoletno zabavo za krašenje božičnega drevesca. A po navadi že naslednji dan okraske prerazporedim!"

C. R.