Demi na naslovnici in Demi na domnevni originalni fotografiji. Foto:
Demi na naslovnici in Demi na domnevni originalni fotografiji. Foto:

Spretni opazovalci so hitro zaznali, da naj bi Demi na fotografiji površno zožili in izbrisali del bokov in stegen. Fotografijo z manjkajočimi deli igralčinega telesa so nekateri blogarji označili za najslabše retuširano sliko.

Iz revije W so sporočili, da sami niso retuširali fotografije in da je mogoče le, da so jo nekoliko popravili fotografi sami. Menijo, da je Demi nenavadno lepa ženska in njihova naslovnica to tudi pokaže.

Govorice prav tako zanika tudi Moorova. Lepoto naj bi ji uspelo obdržati brez plastičnih operacij in retuširanja. Kot dokaz za to je na Twitterju priložila izvirno fotografijo s snemanja. "Tu je originalna slika, mojih bokov se niso dotikali, ne poslušajte bedarij, ki vam jih govorijo ti ljudje," je zapisala 47-letna igralka.

Ali je dovolj dobra osvetlitev?
Demi pravi, da je stoodstotno naravna in da je trenutno "suhljata" ter zato nima izrazitih bokov. Razloge za tako dobro delo navaja postavitev luči: "Slika mi je zelo všeč in vse, kar lahko rečem, je le, da si želim, da bi imela tako dobro osvetlitev okoli sebe ves dan."

Argumenti niso utišali cinikov. Slavni zvezdniški blogar Perez Hilton je Moorovi odgovoril: "Za to je potrebna več kot le dobra "osvetlitev", ljubica." Očital ji je tudi, da morda njeni boki res niso retuširani, vendar ima na naslovnici izpopolnjen marsikateri del telesa. Tudi modni fotograf Anthony Citrano vidi fotografijo kot slabo umetnost in je ne more ceniti, saj ima občutek, kot da bi imel v očesu delček umazanije. Perez meni, da je Demi lepa, ne bi pa ji bilo treba zanikati resnice.