Susan si želi uspešne glasbene kariere, za kar naj bi poskrbel izkušeni Ossie. Foto: Reuters
Susan si želi uspešne glasbene kariere, za kar naj bi poskrbel izkušeni Ossie. Foto: Reuters

Susan, ki je v resničnostnem šovu Britain’s Got Talent presenetljivo osvojila drugo mesto, naj bi se skupaj s svojo družino odločila, da podpiše pogodbo z Ossiem Kilkennyjem, ki naj bi ji pomagal narediti pevsko kariero in unovčiti njeno velikansko slavo.

Skladno z dogovorom naj bi Susanin debitantski album izdala glasbena založba Syco, ki jo vodi član žirije omenjenega resničnostnega šova Simon Cowell.

Kilkenny, 62-letni veteran glasbene industrije, naj bi poskrbel, da bo pevka z žametnim glasom prinesla gore denarja. 48-letna Susan se je z menedžerjem prvič sešla na svojem domu v vasici West Lothian blizu Blackbourna, kamor je Ossie priletel naravnost iz Dublina. Sestanek je organizirala odvetnica Kirsty Foy, sicer Susanina nečakinja, ki je tudi stopila z njim v stik. Ossie je do zdaj delal s tako slavnimi imeni, kot so Tina Turner, The Verve, Bryan Adams in van Morrison.

Za zgoščenko Simon, za menedžment pa Ossie
Prejšnji petek je bila Boyleova na sestanku tudi z vodji na sedežu Syca. Neimenovani vir naj bi povedal: "Susan si želi delati s Simonom, a ona in njena družina sta za menedžerja izbrali Ossieja Kilkennyja. Plošča bo imela na sebi ime Simonove založbe, za menedžment pa naj bi skrbel Ossie."

J. R.