Susan Boyle, ki je čez noč postala zvezda, je počitek na kliniki Priory dobro del. Foto:
Susan Boyle, ki je čez noč postala zvezda, je počitek na kliniki Priory dobro del. Foto:

V pravem zvezdniškem slogu se je Boylova po finalu oddaje Britain's Got Talent, v katerem jo je premagala plesna skupina Diversity, prijavila na kliniko Priory, kjer se je med drugimi slavnimi imeni zdravil tudi razvpiti Pete Doherty. Po duševni terapiji se je po prihodu z rehabilitacije Susan odpravila še na "nakupovalno terapijo".

"Sproščena in srečna" po nakupih
48-letna Škotinja je bila po besedah očividcev videti sproščena in srečna, privoščila pa si je nekaj nakupov v trgovini z oblekami Lulu & Fred na severu Londona. Solastnik omenjene trgovine Frederic Benisty je za londonski tabloid Daily Mail povedal, da je bila Boylova navdušena in srečna, veliko se je šalila in smejala.

V družbi zdravnice Sarah Lotzof je dobro razpoložena Susan odšla iz trgovine z nekaj modnimi jopicami, s čevlji in z oblekami zvenečih oblikovalskih imen. Nove oprave bo lahko širnemu občinstvu pokazala na turneji udeležencev oddaje Britain's Got Talent, ki naj bi se ji pridružila 12. junija, a še ne s polno paro, saj potrebuje še nekaj počitka.

A. K.