Susan naj bi dan po finalu odpeljali na zasebno kliniko. Foto:
Susan naj bi dan po finalu odpeljali na zasebno kliniko. Foto:

48-letno Škotinjo, ki je v trenutku, ko je na šovu odpela I Dreamed a Dream iz muzikala 'Les Misérables' (s to pesmijo je nastopila tudi v finalu), zaslovela, so odpeljali na zasebno kliniko Priory. Glede na poročanje medijev je bila Susan odpeljana iz londonskega hotela, zdravniško ekipo pa so na prošnjo hotela spremljali tudi policisti. V zasebni kliniki Priory, kjer naj bi bila Susan na zdravljenju, pa novice za zdaj še niso ne potrdili ne zanikali.

Kot je znano, je zdravnik Susan po sobotnem finalu Britain's Got Talent (na presenečenje večine je v finalu, ki si ga je ogledalo 18 milijonov gledalcev, zmagala plesna skupina Diversity) svetoval, naj si malce odpočije. Televizijska hiša Thames je v sporočilu za javnost potrdila, da je bila Susan po sobotnem finalu popolnoma izčrpana. "Spoštujemo njeno odločitev, da si želi nekaj dni počitka, želimo ji čimprejšnje okrevanje," so še dodali v kratkem sporočilu za javnost.

Težave že pred finalom
Sicer pa je znano, da se je Susan zaradi medijskega pritiska že pred finalom večkrat zlomila in želela izstopiti s tekmovanja, vendarle pa so jo zdravniki vendarle prepričali, da je zdržala do finala šova. Očitno je bilo breme slave vseeno preveliko.

A. M.