Amanda Peet je pred kratkim hčerko Molly June predstavila tudi javnosti. Foto:
Amanda Peet je pred kratkim hčerko Molly June predstavila tudi javnosti. Foto:
Danii Minogue in Kris Smith
Nosečnost je Danii Minogue še polepšala.

V zadnjih mesecih je naraščaj razveselil kar nekaj zvezdniških parov. Marca je oče postal Eric Dane, znan po vlogi Marka Sloana iz serije Talenti v belem. 37-letni Dane in njegova eno leto starejša žena Rebecca Gayheart sta se razveselila male Billie Beatrice.

Konec aprila je drugič izkusila čar materinstva igralka Amanda Peet. Z možem scenaristom Davidom Benioffom sta triletni Frances poklonila še sestrico Molly June. Še bolj izkušena Claudia Schiffer pa je postala že tretjič mama. Lepotica z nemškimi koreninami in britanski režiser Matthew Vaughn sta dobila hčerko Cosimo Violet Vaughn Drummond. Sestrico sta dobila 7-letni Caspar in 5-letni Clementina.

Monica pri 45 letih drugič mama
Pri 45 letih je pred kratkim drugič postala mama Monica Bellucci. Z možem Vincentom Casselom sta dobila drugo hčerko Leonie, petletna Deva pa mlajšo sestrico. Čar materinstva zdaj okuša tudi igralka Sandra Bullock, ki je z novico o posvojitvi sina Louisa Barda (igralka je ravno v ločitvenem postopku od moža Jesseja Jamesa) zelo presenetila javnost.

Če gre število otrok z roko v roki z izkušnjami, pa ima gotovo največ starševskih izkušenj Kevin Costner. 55-letni igralec je postal sedmič očka. Novorojenka Grace Avery Costner pa je tretji skupni otrok Kevina in soproge Christine.

Obeta se še veliko malčkov
Štorklje pa bodo imele še veliko dela tudi v prihodnjih mesecih. Čez dobra dva meseca bosta starša postala Dannii Minogue in Kris Smith. Po smrti sina sta veselo novico sporočila tudi zakonca Travolta. 56-letni John in 47-letna Kelly sta starša desetletne hčerko Elle Bleu (16-letni sin Jett je umrl za posledicami epileptičnega napada januarja 2009 na počitnicah na Bahamih), zdaj pa pričakujeta še enega otroka.

Prvič bo čar materinstva okusila 29-letna večkratna dobitnica grammyja Alicia Keys. Z 31-letnim zaročencem, producentom in pevcem Swissom Beatzem se bosta še letos poročila, kdaj bo dojenček privekal na svet, pa nista želela razkriti.

Matt Damon in soporoga Luciana imata že dve hčerki, leto in pol staro Gio in triletno Isabello. Luciana pa ima iz prejšnjega zakona še 11-letno Alexio. Par zdaj pričakuje še tretjega skupnega otroka. Po več neuspešnih poskusih zanositve pa se je sreča nasmehnila tudi pevki Celine Dion in možu Reneju Angelilu. 42-letna pevka in 68-letni Angelil imata že devetletnega sina Reneja Charlesa, zdaj pa pričakujeta dvojčka.

Noseči tudi Gwen in Mariah?
Mediji pa so poročali tudi o sladkem pričakovanju Gwen Stefani in Gavina Rossdala. Starša dveh sinov, triletnega Kingstona in leto in pol starega Zume, novice uradno še nista komentirala. Po mesecih namigov in ugibanj pa naj bi bila zdaj tudi res otroka pričakovala Mariah Carey in njen mož Nick Cannon.