Kate in Pete imata precej burno razmerje, ki ga je močno zaznamovalo uživanje mamil. Foto:
Kate in Pete imata precej burno razmerje, ki ga je močno zaznamovalo uživanje mamil. Foto:
Kate Moss s hčerko
Tako Kate kot tudi Pete že imata otroka iz prejšnjih zvez.

Britanski tabloid Sunday Mirror je v nedeljo objavil senzacionalno novico, da 32-letna Kate in 27-letni nepoboljšljivi rocker Pete pričakujeta otroka.

"zelo vznemirjen" zaradi otroka.

Zdaj sta resnično srečna
Michels je še povedal: "S Petom sva se pogovarjala dvakrat in potrdil je novico o nosečnosti. Oba s Kate sta nad otrokom navdušena in resnično srečna." Kate in Pete že imata otroka iz prejšnjih zvez. Kate ima štiriletno hčerko iz zveze z Jeffersonom Hackom, Pete pa triletnega sina z Liso Moorish. Stric razvpitega britanskega pevca pa je povedal še to, da nameravata Kate in Pete novico o naraščaju objaviti v naslednjih nekaj tednih.

Poroka bo v Londonu
Pojavile pa so se tudi govorice, da sta že izbrala kraj, kjer se bosta poročila, in določila dan, ko si bosta obljubila zvestobo. Kate je menda obupala nad visokoletečimi načrti in se sprijaznila, da bo dahnila usodni da v londonskem matičnem uradu Marylebone, kjer sta se poročila tudi Linda in Paul McCartney ter pevec skupine Oasis Liam Gallagher in Patsy Kensit.

V poročno dvorano se lahko nagnete največ 100 svatov, zato Kate pravi, da bo poroka zgolj "skromna svečanost v krogu družine in prijateljev". Čeprav se je svetovno znana manekenka želela poročiti na božič, je na koncu morala popustiti in se sprijazniti z malo manj romantičnim datumom - poroka bo namreč 16. januarja, ko bo Kate praznovala 33. rojstni dan.

Svatje bodo poroko proslavili v enem izmed razkošnih londonskih hotelov, po poroki pa se bosta mladoporočenca odpravila na medene tedne na Barbados.