Najprej zahteva opravičilo. Foto: EPA
Najprej zahteva opravičilo. Foto: EPA

31-letnica je na omrežju Twitter odgovarjala na najrazličnejša vprašanja oboževalcev in tako je enega izmed njih zanimalo tudi, ali bi kdaj sodelovala s Taylor Swift. Njen odgovor je bil kratek in jedrnat: "Seveda. Če se prej opraviči."

Težave v njunem odnosu so se začele, ko naj bi se Katy začela videvati s Taylorinim fantom, pozneje pa naj bi ji speljala še nekaj plesalcev.

"Lahko ji rečem samo sovražnica"
Swiftova je zapisala, da je skladba Bad Blood o neki slavni prijateljici, ki se je obrnila proti njej. "Več let nisem bila prepričana, ali sva sploh prijateljici," je takrat dejala za Rolling Stone. "Na podelitvah nagrad je vedno prišla do mene, mi nekaj na hitro rekla in odkorakala. Spraševala sem se, ali je bilo to prijateljsko ali pa me je zgolj užalila."

"Letos pa je rekla nekaj tako groznega, da preprosto ne morem biti več njena prijateljica, temveč ji lahko rečem samo sovražnica," je dodala.

Katy Perry je pozneje novinarju dejala, da nikoli več noče omenjati Swiftove in da je nesramna samo do tistih, ki si to zaslužijo. "Čeprav nisem vedno prijazna, se trudim, da nisem nesramna do tistih, ki si tega ne zaslužijo."

Oboževalci si njunega sodelovanja očitno še vedno želijo, zato je zgolj vprašanje časa, katera bo popustila prva, poroča People.