V filmu mož in žena, v resničnem življenju zaenkrat le zaročenca. Foto: EPA
V filmu mož in žena, v resničnem življenju zaenkrat le zaročenca. Foto: EPA
Joshua Jackson
Hotel je biti Batman.
James Van Der Beek s soprogo Heather McComb
Z nenavadno vlogo je presenetil v Pravilih slačenja.

Pa poglejmo, kaj se dogaja z drugimi tremi glavnimi zvezdniki priljubljene najstniške nadaljevanke s konca devetdesetih let.

Najprej se ustavimo pri svetlolasi Michelle Williams, ki je igrala vlogo Jen Lindley, porednega dekleta iz New Yorka, ki se preseli v malo obalno mestece. Konec prejšnjega meseca, 28. oktobra, je 25-letna igralka postala mamica. Z zaročencem, 26-letnim avstralskim zvezdnikom Heathom Ledgerjem, ki je zaslovel s filmom 10 razlogov zakaj te sovražim, sta dobila hčerkico Matildo.

Par se je spoznal in zaljubil na snemanju z beneškim zlatim levom nagrajenega gejevskega vesterna Brokeback Mountain, v katerem igrata zakonski par. Pred tem se je Heath sestajal z deset let starejšo avstralsko igralko Naomi Watts, ki naj bi ga zapustila, ker je bil preveč nezrel.

Michelle in Heath živita s hčerkico v modni newyorški soseski Boerum Hill, stanovanje, ki ga še opremljata, sta kupila tik pred Matildinim rojstvom. V Ledgerjevo rodno Avstralijo nameravata z dojenčico prvič odpotovati za božične praznike.

O zasebnem življenju glavnega zvezdnika serije, Jamesa Van Der Beeka oziroma Dawsona Leeryja, ki se je pred igralsko kariero do usodne poškodbe ukvarjal z ameriškim nogometom, razen tega, da se je pred dvema letoma poročil z igralko Heather McComb, ni veliko znanega. Ve pa se, da te dni snema komično tv-serijo z naslovom Three.

Kaj pa Kanadčan Joshua Jackson, znan tudi kot duhoviti Pacey Witter? Nekdanji spremljevalec Katie Holmes ni ravno Tom Cruise, saj se na rdeči preprogi ne pojavlja kaj dosti. Je pa šel na avdicijo za glavno vlogo v filmu Batman: Na začetku, v katerem je igrala ravno Katie. Vlogo Brucea Wayna je namesto Josha, kot ga kličejo prijatelji, dobil Christian Bale.