Derek Blasberg, ki je s 25-letno Stefani Joanne Angelina Germanotta (to je Gagino pravo ime) opravil omenjeni intervju, jo opisuje kot žensko drobne postave, a z velikansko karizmo. Foto: Harper's Bazaar
Derek Blasberg, ki je s 25-letno Stefani Joanne Angelina Germanotta (to je Gagino pravo ime) opravil omenjeni intervju, jo opisuje kot žensko drobne postave, a z velikansko karizmo. Foto: Harper's Bazaar

Ne, tega si nismo izmislili, Gaga je za revijo Harper's Bazaar povedala, da je McQueen, ki je februarja lani storil samomor, "vse skupaj načrtoval". "Takoj po njegovi smrti sem napisala Born This Way. Mislim, da je zgoraj v nebesih z nitmi v rokah in je z mano upravljal kot z marioneto," je prepričana.

Ko so se pri pevkini založbi odločili, da bodo singel Born This Way izdali prav na prvo obletnico McQueenove smrti, 11. februarja 2011, je bila to za Gago potrditev, da pokojni britanski modni velikan dela prek nje. Gaga ni napisala pesmi, ampak jo je McQueen, je še povedala v intervjuju za majsko izdajo omenjene revije.

McQueen in Gaga sta bila dobra prijatelja. Pevka je v spotu za pesem Bad Romance nosila njegove slavne "kopitaste" čevlje in se mu teden po njegovi smrti na podelitvi britov v Londonu čustveno poklonila.

Gaga ima na fotografijah, ki so jih posneli za majsko številko revije Harper's Bazaar, prepoznavne "obrazne rogove", ki so videti, kot da rastejo izpod kože. Ima jih tudi na ramah in so del njenega videza od prve predstavitve singla Born This Way na Grammyjih.

Seveda so se kmalu pojavile govorice, da je imela pevka plastično operacijo oziroma da nosi posebne proteze. A Gaga pravi, da so to njene kosti, ki naj bi bile že od nekdaj v njej, je pa čakala na pravi čas, da jih razkrije vesolju. Menda na dan pridejo, ko je navdahnjena, dodala pa je še, da jih imamo prav vsi, saj so "luč od znotraj".

O pri oboževalcih težko pričakovanem albumu Born This Way, ki naj bi izšel 23. maja, je Lady Gaga v pogovoru z Derekom Blasbergom povedala: "Pesem Born This Way je kot marihuana na heroinskem albumu. Izkušnja postaja vse bolj intenzivna, dlje ko ga raziskuješ. Različne pesmi so kot različne vrste omame."