Lady Gaga se je na modni brvi odlično znašla. Foto: Reuters
Lady Gaga se je na modni brvi odlično znašla. Foto: Reuters
Popdiva se je na koncu revije znašla v objemu oblikovalcev Nicole Formichettija in Sebastiena Peigneja. Foto: Reuters

Najprej se je Gaga sredi revije na pisti pojavila v prosojnem črnem bodiju z všitim črnim modrčkom in dolgim črnim krilom, videz pa so dopolnjevali dolgi platinasti lasni vložki, trikotno pokrivalo in cigareta - tako da se je za Gago kadilo v vseh pomenih besede.

Občinstvo, v katerem je sedela tudi modna eminenca Anna Wintour, je bilo po poročanju tujih medijev nad Gago navdušeno. Kot so zapisali na spletni strani Style.com, se je največja popdiva ta hip na vrtoglavo visokih podplatih znašla veliko bolje od številnih poklicnih manekenk.

Čeprav so organizatorji zaradi novice o nastopu razvpite zvezdnice, ki je že čez dan završala na Twitterju, pričakovali velikansko gnečo in zatradi tega pred Gymnase Japy v 11. pariškem okrožju postavili dodatne ograje, na koncu na predstavitvi ene najbolj pričakovanih kolekcij sezone v Parizu vendarle ni bilo tako hudega prerivanja.

Premiera nove Gagine pesmi
Kolekcija ženskih oblačil za naslednjo jesen in zimo, ki jo je za hišo Mugler prvič oblikoval pevkin stilist Nicola Formichetti, je bila predstavljena v prej omenjeni telovadnici, okrašeni s črnimi zavesami in belimi arkadami v slogu gotske cerkve, poleg oblačil je tam premiero doživela tudi nova pesem Gage z naslovom Government Hooker.

Pred revijo, ki so jo prenašali tudi na Muglerjevi strani na Facebooku, je precej živčna Gaga zbranim bojda zaupala, da si želi, da bi jo ljudje videli na brvi in rekli: "Ona je Muglerjeva ženska." A očitno trema le ni bila prehuda, po prvem nastopu se je Gaga na hitro preoblekla in zaprla revijo v eterični beli opravi in v čevljih z 20-centimetrsko peto. Glasbena spremljava je bil njen zadnji singel Born This Way.

Razen Gaginega "čarobnega uroka" revija ni ravno navdušila, pišejo na Style.com, je bilo pa v zaodrju vseeno živahno, Formichetti je bil v središču pozornosti modne srenje, novinarjev in drugih pomembnežev. "Mugler je bil zame modni bog. Njegovo delo je bilo več kot moda, bilo je tudi zabava," je povedal. In kar se vznemirljivosti in zabave tiče, njegova predstavitev ni razočarala, očitno tudi Gage ne, saj naj bi njegova največja oboževalka že odkupila celotno kolekcijo v vseh barvah.

Nekaj utrinkov z modne revije, ki jo je v velikem slogu sklenila Lady Gaga, si oglejte v fotogaleriji in videoposnetku.