Anna se že skoraj desetletje bojuje za denar. Foto: Reuters
Anna se že skoraj desetletje bojuje za denar. Foto: Reuters
Anna Nicole Smith
Zvezdnica se je preživljala kot barska plesalka, preden je spoznala teksaškega milijarderja. Foto: Reuters

67-letni E. Pierce Marshall, sin J. Howarda Marshalla, se je skoraj desetletje na vse pretege bojeval proti temu, da bi nekdanja Playboyeva zajčica dobila svoj delež od milijardnega premoženja Marshallov, nenadoma pa ga je pokopala huda infekcija.

Boj za denar je prišel vse do vrhovnega sodišča, ki naj bi še enkrat odločalo o tem, ali je Anna upravičena do milijonov. Pred časom je sodišče v Teksasu razsodilo, da igralki ne pripada nič.

63 let razlike med zaljubljencema
Anna Nicole in pokojni J. Howard sta se spoznala v nočnem klubu, kjer je delala kot erotična plesalka. Takrat je bila stara 26 let, premožni Teksačan pa je bil kar 63 let starejši od nje. A to ni bila ovira za poroko, ki pa je trajala le 14 mesecev, saj je nato Marshall umrl.

Kdo je dedič?
Smithova je tedaj vztrajala, da ji je pokojni mož ustno obljubil polovico svojega premoženja, a njegov sin je vztrajal, da je on edini dedič. Čeprav je sodišče v Teksasu presodilo njemu v korist, pa boja ni bilo konec, saj se je zajčica pritožila in sodišče ji je ugodilo. Tako je Anna dobila novo priložnost, da se dokoplje do denarja.

Zvezdnica bi denar kar potrebovala, saj pričakuje otroka in bo tako morala hraniti še ena usteca.