Foto:
Foto:

Zvezdnik Piratov s Karibov se je na zabavi v losangeleškem klubu Soho House spogledoval tako s Penelope Cruz kot z Jaime Winstone. Najprej se je posvetil svoji vrstnici, 30-letni Španki Penelope. Neki očividec je povedal: "Orlando in Penelope sta opazno flirtala med igranjem biljarda. Penelope je bila očitno očarana, po partiji pa sta se odpravila v kot na pijačo in se kar nista mogla odtrgati drug od drugega."

Vsako dekle odpeljal v svoj kot in ...
Nato je Penelope odšla, Orlando pa se je posvetil hčerki britanskega igralca Raya Wintstona, 21-letni Jaime. Dobro obveščeni viri pravijo, da se je Orlando pogovarjal z nekim prijateljem, ko je k njima pristopila Jaime in objela omenjenega igralčevega kolega. Orlando se je nato pošalil: "Ne dotikaj se ga ali pa midva nikoli ne bova imela otrok." Jaime naj bi bil njegov neposredni pristop zelo všeč in kmalu sta z Orlandom sama odšla na pijačo, kmalu pa sta bila že v (nekem drugem) kotu, kjer sta se objemala in en drugemu božala roke."

Kot je znano, se je Bloom lani razšel z dolgoletno spremljevalko, igralko Kate Bosworth, prejšnji mesec pa so se začele pojavljati govorice, da se britanski zvezdnik sestaja s Penelope Cruz, potem ko sta skupaj praznovala njegov 30. rojstni dan.