Končno sta priznala, da načrtujeta poroko. Po poročanju britanskih tabloidov pa naj bi pričakovala tudi otroka. Foto:
Končno sta priznala, da načrtujeta poroko. Po poročanju britanskih tabloidov pa naj bi pričakovala tudi otroka. Foto:
Kate Moss, Jefferson Hack in njuna hčerka Lila Grace
Čeprav imata hčerko, se nista nikoli poročila. Njune zveza naj bi se končala, ker Jefferson ni mogel slediti tempu Katinega burnega življenja.
Pete Doherty

Založniku Jeffersonu Hacku, ki mu Kate ni uspelo prepričati o poroki, ima pa z njo petletno hčer Lilo Grace, je tudi tokrat v oči padla lepotica, ki služi kruh kot manekenka. Ime ji je Anouck Lepere in prihaja iz Belgije. Z Jeffersonom naj bi se videvala že od leta 2005, a na družabnih dogodkih ju skupaj ni bilo videti pogosto - v primerjavi z zadnje čase nerazdružljivima Kate in Petom. Govorice o skorajšnji poroki Hacka in Leperove so vse glasnejše, a še ne uradno potrjene.

Zaroka, poroka ... vse je res!
Po mesecih ugibanj in namigovanj pa je najslavnejši supermanekensko-rockerski par Moss - Doherty le potrdil natančen status svojega razmerja. Prejšnji teden sta na zabavi v maskah pod pokroviteljstvom ugledne blagovne znamke šampanjca Moet & Chandon najprej drug drugega osvajala s petjem romantičnih pesmi v sobi za karaoke, potem pa je Kate spregovorila: "Da, zaročena sva," Pete pa je dodal: "Poročila se bova."

Govorice o njuni skorajšnji poroki so se ponovno razplamtele prejšnji teden, ko se je suhljati modno ozaveščeni par mudil v Italiji. Kate so paparaci v Firencah zasačili s prstanom na roki, medtem ko sta si s Petom ogledovala izložbo draguljarne. Mossova, ki naj bi bila tudi nekaj mesecev noseča z Dohertyjem, je svojega izbranca spremljala na italijanskem delu turneje njegove skupine Babyshambles.

Gladiator Pete navdušil Rimljane
Vročekrvni Pete naj bi na rimskem koncertu prejšnji ponedeljek zlomil stojalo za mikrofon, potem pa se je "spravil" še na instrumente. Eden izmed "letečih predmetov" naj bi zadel bobnarja skupine, ki je moral zapustiti oder, na srečo pa med nad dogajanjem na odru navdušenimi obiskovalci koncerta ni bilo žrtev.

Prejšnji teden bi moral 27-letni Doherty s skupino nastopiti tudi v avstrijskem Gradcu, a so koncert iz neznanih vzrokov odpovedali. Morda je imela kaj besede Kate, ki je želela uživati v bolj romantičnem italijanskem okolju in nakupovati v tamkajšnjih izbranih butikih? A brez skrbi, Pete v našo bližino po zadnjih podatkih prihaja že januarja, graški koncert naj bi bil že nekaj časa popolnoma razprodan.