Carlos Tevez z ženo Vaneso - sta narazen ali skupaj? Foto: Daily Mail
Carlos Tevez z ženo Vaneso - sta narazen ali skupaj? Foto: Daily Mail
Carlos Tevez in John Terry
Dva grešnika na kupu - v njuno družbo bi brez težav dali še prešuštniškega Ashleyja Cola, ki se trudi obupano ženo Cheryl prepričati, naj se ne loči od njega. Foto: EPA
Mariana Paesani
Mariana Paesani, plavolaska, ki bi 'za nogometaša umrla'. Foto: Daily Mail

In vse to le nekaj dni po tem, ko je argentinski nogometaš, ki je iz Manchester Uniteda prestopil na drugi konec mesta k Cityju, proti grešnemu Johnu Terryja sprožil kup strupenih puščic. Njegovo varanje in dejstvo, da se je zapletel z nekdanjo spremljevalko nogometaša Wayna Bridgea - oba nosita reprezentančni dres - je Tevez komentiral: "Če bi se v Argentini zgodilo, da bi kakšen nogometaš imel afero s soigralčevim dekletom, ne bi preživel." Tevez je kapetana Chelseaja obtožil tudi pomanjkanja moralnih vrednot.

A kaj kmalu se je izkazalo, da bi moral Argentinec, ki je odraščal v revščini in bedi v slumu Fuerte Apache v predmestju Buenos Airesa, najprej pomesti pred svojim pragom in ne "pridigati" drugim.

Tako hitro pozabil ženo in bolno hčer?
Paparaci so namreč Teveza zalotili, da je po obisku družine iz Buenos Airesa v London odletel v družbi zapeljive plavolase manekenke Mariane Paesani, medtem ko je njegova žena Vanesa, ljubezen še iz srednješolskih let, ostala v Argentini z njuno hčerjo Katio, ki se je rodila šest tednov prezgodaj. Priče so znale povedati, da sta bila Carlos in Mariana na letalu videti kot "do ušes zaljubljeni mladi par".

Ljubica ga je spremljala tudi v Nemčiji
Tevez je nato s svojim moštvom premagal favorizirani Chelsea, nato pa se vrnil v Marianin objem, v katerem je preživel tudi naslednji dan. Nato sta skupaj odpotovala še v München, kjer se je Argentina na prijateljski tekmi pomerila z Nemčijo. On se je potil na igrišču, ona si je krajšala čas z nakupovanjem, nato pa so se njune poti znova združile v razkošnem hotelu Kempinski. Isti dan je Carlos dobil obvestilo iz domovine, da je Katia toliko pri močeh, da lahko zapusti bolnišnico.

Marina: Umrla bi za nogometaša
31-letna Mariana je nekoč izjavila, da bi "umrla za nogometaša", da se med njima s Tevezom nekaj plete, pa se je šušljalo že leta 2008. "Ko si zaželim kakšnega igralca, se spremenim v boginjo. Svoje telo nadišavim z vanilijo in čokolado, da me želi vso pojesti. Kar zadeva moške, sem nenasitna."

Nogometaševi prijatelji so za britanski Daily Mail po vsem tem dejali, da sta se Vanesa in Carlos razšla že pred pol leta, ko je bila Vanesa že dva meseca noseča, njegov oče Raimundo pa je zatrdil: "Še vedno sta skupaj in poročena." Vanesa naj bi tudi še vedno živela v Carlosovi najeti vili v Cheshiru, vredni tri milijone funtov.

"Družinske zadeve so na prvem mestu"
Britanski mediji so se na Teveza spravili še bolj tudi zato, ker si je zvezdnik pri svojih delodalajcih "izposloval", da lahko izpusti dve tekmi, saj je dejal, da si želi biti v bližini svoje žene in dojenčice. "Družina je zame na prvem mestu," je zatrdil še pred dnevi. Vanesa, ki je Carlosu pred štirimi leti rodila tudi hčer Florencio, je iz Velike Britanije v domovino odpotovala 9. februarja, štiri dni kasneje pa so jo presenetili popadki.

Tevez, ki vsak teden zasluži 100.000 funtov, je takrat čustveno zatrdil, da si bolj kot vse drugo želi biti ob ženi in hčerini postelji. Hitro je zapustil Manchester in 12 dni preživel ob dojenčici, ki se je borila za življenje. "Zadnje dni sem živel le za hčer. Vsak dan sem odšel v porodnišnico in jo hranil. V primerjavi z družinskimi zadevami je treba nogomet postaviti na stranski tir," je izjavil v Buenos Airesu.

Polet preživel v Marianinem objemu
A njegov ugled skrbnega družinskega moža in očeta je bil očrnjen, ko so paparaci opazili, da za polet proti Londonu ni plačal le letalske karte zase, pač pa tudi za Mariano. Dogovoril se je celo, da je dobila sedež za njim, in to v poslovnem razredu. "Takoj, ko so se vrata zaprla, se je obrnil k njej," je dejal vir. "Naslednjo sekundo je že sedela na njem in vso pot sta preživela v objemih in poljubih." Ko je letalo pristalo v Londonu, pa sta se na hitro razšla in se delala, da se ne poznata, saj je on hodil nekaj korakov pred njo.

Carlos je nato znova odpotoval v Buenos Aires, od koder naj bi se na Otok vrnil v torek. Z družino ali brez nje?