Nova storitev vam omogoča hitro, kratko in jedrnato interaktivnost. Foto: MMC RTV SLO
Nova storitev vam omogoča hitro, kratko in jedrnato interaktivnost. Foto: MMC RTV SLO

Moj svet je interaktivna storitev, kombinacija pošiljanja SMS-ov, forumskih debat in lastnega oblikovanja mreže prijateljev, s katerimi se lahko pogovarjate. Vsi registrirani uporabniki lahko prek spleta ali mobilnih telefonov vpisujete kratka sporočila o tem, kje ste, kaj delate, kaj se vam dogaja.

Lahko si izberete druge pisce, katerih zapisi vas zanimajo, in na vaši strani se bodo sproti izpisovala njihova doživetja (izberite avtorja in kliknite na ''začni spremljati'').
SMS-sporočila so dopolnilo spletnemu brskanju, saj lahko svoje prijatelje obveščate o dogajanju tudi sproti -kratko sporočilo se bo namreč takoj pokazalo v vašem predalu. V desnem bloku vsakega avtorja je vidna tudi statistika o številu zapisov, številu avtorjev, ki spremlja vaše zapise, viden pa je tudi seznam, koga vi spremljate.

Z drugo zanimivo storitvijo "Sošolci" pa lahko najdete svoje stare sošolce in kolege, za katere ste mislili, da jih ne boste več srečali. V novo aplikacijo lahko vpišete svoje podatke o šolanju, po istih podatkih pa lahko najdete tudi druge. MMC-jev Moj splet namreč združuje že več kot 50.000 registriranih uporabnikov! Bodite vidni tudi vi, Moj splet je vaš splet.