Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Sprejem nogometne reprezentance, prenos s Kongresnega trga v Ljubljani

Avtorji Blaž Kosovel

Slovenija Podatki o nepremičninah brezplačno dostopni na spletu

21.06.2010

Geodetska uprava je predstavila spletni brezplačni javni vpogled v podatke nepremičnin skupaj z zbirko njihovega vrednotenja.

Knjige Google bo digitaliziral Avstrijsko narodno knjižnico. Kaj pa NUK?

16.06.2010

Google bo digitaliziral 400.000 knjig Avstrijske narodne knjižnice iz obdobja od 16. do 19. stoletja, v EU-ju pa nastaja velika digitalna zbirka Europeana. Kako pa je z digitalizacijo pri nas?

Razstave Foto: U3 predstavlja realizem preteklosti in sedanjosti

16.06.2010

V Moderni galeriji v Ljubljani so odprli šesti trienale sodobne umetnosti v Sloveniji U3, ki se pod sloganom Ideja za življenje predstavlja ukvarjanje z realizmom in realnostjo.

Slovenija Glasovanje podobno državnozborskim volitvam

07.06.2010

Kljub neskončnemu zatrjevanju, da odločanje o referendumu ni odločanje o vladi, je ob pogledu na zemljevide glasovanj vseeno opaziti veliko korelacijo med obema glasovanjema. Kot smo poročali že

Gospodarstvo Kam leteti za 100 evrov?

09.05.2010

V Sloveniji deluje le ena redna nizkocenovna letalska linija, in sicer v London, v naši okolici pa je ponudba velikanska. Kam torej lahko vse odletimo za malo denarja in zakaj pri nas ne moremo?

Drugo Gora nad Berlinom?

18.04.2010

Po zaprtju berlinskega letališča Tempelhof se je odprla razprava o tem, kako naj uredijo to velikansko področje. Najbolj inovativen predlog: postaviti več kot 1000-metrsko goro.

Glasba Niet izdali svoj prvi pravi album

13.04.2010

"Največji paradoks pa je, da nas ob poplavi radijskih postaj vrtijo le na nacionalnem radiu," je ob izidu prvega albuma skupine Niet pri ZKP RTV Slovenija zavzdihnil Igor Dernovšek.

Drugo Luč sveta ugledal kulturni štirinajstdnevnik Pogledi

06.04.2010

Deset let po ukinitvi Razgledov so v Kinu Šiška predstavili prilogo Pogledi, Delo štirinajstdnevnik za kulturo, umetnost in družbo, ki je že pred izidom dvignil veliko prahu.

Film in TV Ali bo MGM-ov lev rjovel po rusko?

16.03.2010

Legendarni ameriški filmski studio Metro-Goldwyn-Mayer utegne kmalu pristati v rokah ruskega investitorja Lena Blavatnika, ki išče dobro medijsko odskočno desko.

Drugo Unescov seznam - zaščita ali le prestiž?

14.02.2010

V Sloveniji so še vedno le Škocjanske jame na Unescovem seznamu svetovne dediščine, v sosednjih državah pa najdemo mnogo znamenitosti. A kakšen je sploh pomen seznama?

Drugo Levica se vedno trudi biti svetovna, a na račun svoje narodne identitete

04.02.2010

NUK je ob kulturnem prazniku pripravil razstavo, posvečeno Borisu Pahorju, ta pa je knjižnici podaril svoj obsežen literarni arhiv in imel pogovor z Dragom Jančarjem.

Črna kronika FOTO: Bulmastifi, ki so ubili lastnika, usmrčeni

02.02.2010

Vse možnosti ste imeli, minister dr. Milan Pogačnik, da bi to današnjo tragično nesrečo preprečili in obvarovali človeško življenje. VURS podpisal usmrtitev ...

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov