Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
OI: Odbojka (M), Brazilija - Italija (prenos)

Avtorji Borut Kampuš

Kaj imajo skupnega Krompir, spomin in zdrava pamet? Izluščeno, 5.4. - Krompir, spomin in zdrava pamet

05.04.2023

TV oddaja, rekord v pomnenju števila Pi in predstava o možganih ter Nik Škrlec! Kako združevati različne dejavnosti, kako pomembni so možgani in zakaj je tudi dolgčas pomemben in še kaj boste izvedeli v tokratnem Izluščeno. Z Nik-om se je pogovarjal Borut

Euranet Plus Euranet Plus Special/Green Deal: Ravnanje z nevarnimi odpadki po EU

31.03.2023

V času, ko si prizadevamo zmanjšati svoj odtis na zemlji, je ravnanje z odpadki bistvenega pomena. Gre za zagotavljanje pravega življenjskega cikla izdelka na način, da vse poteka gladko in da je njegov vpliv na okolje čim manjši.

Coming up Oddaja Euranet Plus, 1.4.

31.03.2023

Tokrat v oddaji novosti iz Evrope in EU s podrobnostmi o odločitvi glede prepovedi prodaje vozil z motorji na notranje izgorevanje po letu 2035, v prispevku Euranet Special Green Deal pa bo beseda tokrat tekla o skrbi za nevarne odpadke širom EU!

Coming up Izluščeno, 29.3. - 15. Festival Bobri

29.03.2023

Že 15. festival kulturno-umetnostne vzgoje - Bobri poteka vse do vključno 15. aprila 2023. Cilj je spodbujati mlade k ustvarjalnosti in kakovostnemu preživljanju prostega časa. Z vodjo koordinacije programa Tadejo Pungerčar se je pogovarjal Borut.

Coming up Izluščeno, 10.03 - EveGreen z bioplastiko do novih produktov

09.03.2023

V Izluščeno tokrat o podjetju EveGreen, kjer so se z inovativnimi pristopi in bioplastiko uspešno pozicionirali na tržišču zelene in okolju prijazne ekonomije. Kako od ideje do produkta? Prisluhnite in začnite svojo zgodbo tudi vi!

Coming up Oddaja EURANET PLUS

10.02.2023

Preverili smo novosti iz Evrope in EU in se podrobneje posvetili še novim rešitvam EU v povezavi z migracijami. V prispevku Euranet Special Gen Z pa smo pripadnike generacije Z povprašali kaj pričakujejo od letošnjega leta. Vabljeni k poslušanju!

Euranet Plus Euranet Plus Special/GEN Z: Zaobljube in želje generacije Z za leto 2023

10.02.2023

Predvsem pripadniki generacije Z so v svojem obdobju odraščanja in v prehodu v odraslost izkusili družbene in socialne spremembe, ki so in še vedno vplivajo na njihov vsakdan in tudi na prihodnost. Prisluhnite prispevku Euranet Special Gen Z tudi tokrat!

Coming up Oddaja Euranet Plus, 14.01.

13.01.2023

Ponovno vas bomo seznanili z aktualnostmi in novostmi iz Evrope in EU. Več pozornosti bomo namenili dejstvu, da so lani v 12 evropskih državah izmerili temperaturne rekorde, v prispevku Euranet Special pa tokrat o novem poglavju v sodelovanju NATO in EU.

Coming up Izluščeno, 26.12. - Ob dnevu samostojnosti in enotnosti

26.12.2022

Dan samostojnosti in enotnosti je državni praznik, ki obeležuje razglasitev izidov plebiscita o samostojnosti. Pogovarjali smo se z dr. Tjašo Konovšek iz Inštituta za novejšo zgodovino. Vabljeni k poslušanju!

Coming up Akcija Naj smučišče 2022/23 – Kanin

24.12.2022

Danes se v okviru akcije Naj smučišče 2022/23 javljamo z našega najvišje ležečega smučišča - Kanin! Na Kaninu so s smuko pričeli 23.12. - dobro pripravljena smučišča čakajo tudi letošnjo sezono! Kaj vse ponujajo pa v naslednjih trenutkih! Prisluhnite.

Euranet Plus Euranet Plus Special/GreenDeal: Učinek decembrskega okraševanja na okolje

10.12.2022

Tokrat smo se v Euranet Special Green Deal lotili aktualne božične okrasitve. Umetna ali naravna smrečica? Klasična osvetlitve ali sodobna LED tehnologija? Odgovore na ta vprašanja boste našli spodaj. Lahko tudi kliknete in poslušate! #Euranet

Coming up Oddaja Euranet Plus, 10.12.2022

09.12.2022

Tudi tokrat bomo preverili aktualnosti iz Evrope in EU. Pod drobnogled smo vzeli vrh EU-Zahodni Balkan v Albaniji ter v prispevku Euranet Special Green Deal preverili učinek decembrskega okraševanja na okolje. Kliknite in prisluhnite! #Euranet

Stran 3 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov