Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Borut Kampuš

Euranet Plus Euranet Plus Special/GreenDeal: Prihodnost kmetovanja

24.06.2022

Euranet Special Green Deal tokrat o vlogi mladih kmetov v evropski družbi prihodnosti! Kako vidijo svoje mesto v evropski družbi, kakšna je povezava med lokalnim in ekološkim kmetovanjem ter kako bi naj izgledalo evropsko kmetijstvo prihodnosti.

Euranet Plus Euranet Plus Special/GreenDeal: Je čisto lahko zeleno?

10.06.2022

Dejstvo je, da je v zadnjih desetletjih EU doživela razcvet vsega, kar je povezano s higieno: vsak dan se tuširamo, hrano čistimo z veliko pitne vode, vse površine obrišemo z veliko čistilnimi sredstvi in vso hrano zapakiramo. Je čisto lahko zeleno?

Euranet Plus Euranet Plus Special/GreenDeal: Majhne poteze z velikim učinkom

07.05.2022

Kaj vse ljudje počnemo in kaj bi naj počeli, da bi zmanjšali svoj ogljični odtis? Tokrat se v Euranet Special sprašujemo, kako izboljšali svoj ogljični odtis in energetsko odvisnost ter kako se boriti proti podnebnim spremembam v našem vsakdanu.

Euranet Plus Euranet Plus Special/GenZ: Duševno zdravje

01.04.2022

Pandemija COVID-a 19 je le odkrila, kar v Zahodni družbi tli že dolgo – kakšno je duševno zdravje mladih prebivalcev v Evropski uniji. Več na to temo v tokratnem prispevku Euranet Special.

Euranet Plus Euranet Plus Special/GreenDeal: Lastništvo avtomobila počasi izginja

12.02.2022

Imate svoj avtomobil? Kako dolgo mislite, da bomo ljudje še vozili svoje avtomobile oziroma, kdaj bomo preklopili na deljenje in izposojo po principu car-sharinga?

Euranet Plus Z Evropo na našem pragu do temeljnih informacij o EU

10.12.2021

Ljudje želimo vedeti, kako Evropske unija vpliva na naše vsakdanje življenje in hkrati želimo biti vključeni v postopke odločanja. Za vse to pa moramo biti informirani. V Zavodu PIP s tem namenom izvajajo projekt z naslovom Evropa na našem pragu.

Radio Maribor Z VšečKAM in GREM na pravo pot tudi s pomočjo evropskih sredstev

15.11.2021

Mladi se s spoznavanjem svojih lastnosti in želja srečajo že zelo zgodaj, skladno z njimi pa oblikujejo svoje interese. Kako lahko razvijajo lastne interese in na kakšen način pa lahko spoznavajo tudi s pomočjo projekta VšečKAM in GREM - Karierni center.

Euranet Plus S projektom NA-MA POTI do novih oblik učenja v Sloveniji in EU

07.10.2021

Projekt NA-MA POTI je sofinanciran s strani evropskega sklada za socialni razvoj in se ukvarja z razvijanjem in preizkušanjem pedagoških pristopov in strategij novih oblik učenja, ki bodo z vključevanjem novih tehnologij pripomogle k razvoju učenja.

Euranet Plus Turizem 4.0 kot digitalni odziv na potrebe razvoja turizma v EU in po svetu

16.09.2021

Iniciativa Turizem 4.0 je zaživela v sklopu projekta Turizem 4.0, doslej največjega raziskovalno-razvojnega projekta posvečenega turizmu v Sloveniji. Od leta 2018, ko se je projekt pričel izvajati, pa do danes, se je razvilo več prebojnih inovacij.

Stran 4 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov