Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ksenja Tratnik

Kultura Žiga Koritnik: "Glasbena fotografija me je začarala"

03.07.2013

V okviru 54. jazz festivala danes vrata odpira razstava To je naša muska. V Mali galeriji bodo do 21. julija na ogled fotografije Petra Brötzmanna, ki so ga v objektiv ujeli različni fotografi - od ...

Film in TV Terminator se vrača, ali z njim prihaja tudi Schwarzenegger, še ni jasno

29.06.2013

Terminator se, tokrat menda zares, vrača. V studiu Paramount Pictures so oznanili, da bo prvi iz nove trilogije filmov o podvigih morilskega robota v kinematografe prišel 26. junija 2015. Ali ga bo ...

Glasba "Za radio sem na Švedskem vse poletje pomival posodo"

20.06.2013

Skladatelj Jure Robežnik letos praznuje 80-letnico. V svoji karieri je ustvaril številne nepozabne melodije, med njimi Orion, Na vrhu nebotičnika, Pegasto dekle, Ti si moja ljubezen ... Jutri bo ...

Citat Andrej Fištravec

18.06.2013

"Kdor se o tem želi pogovarjati zdaj, kaže značilnosti pubertetnika, ki ne ve točno, kaj bi rad. Celotna ekipa, ki bi se zdaj pogajala, čeprav se nimamo o čem pogajati, je sodelovala pri postopku ...

Kultura V Idriji v teh dneh vse v znamenju čipke

14.06.2013

Danes se začenja 32. Festival idrijske čipke, ki tudi letos združuje predvsem idrijske ustvarjalce, ki so pokazali, kako lahko čipka oplemeniti uporabne predmete v vseh prostorih doma.

Glasba Brezčasni vrtiljak glasbenih mojstrovin Jureta Robežnika

05.06.2013

Letošnji festival šansonov La vie en Rose se je poklonil Juretu Robežniku, glasbenemu magu in enemu izmed ključnih akterjev zlatega obdobja slovenske popevke, ki letos praznuje 80 let.

Popotni dnevnik Potepanje po Nepalu in Tibetu, 3. del

25.11.2009

Kaj imajo skupnega ljubosumna žena, podivjani voznik, odpovedani polet, ogled pand, drenjanje s Kitajci in še kaj? To razkriva zadnji del popotniškega dnevnika.

Popotni dnevnik Potepanje po Nepalu in Tibetu, 2. del

21.11.2009

Čas je v Čitvanu res dobil drugo razsežnost, ki pa se je po dveh dneh končala: znova na pot, tokrat proti severu, saj nas je čakal treking.

Popotni dnevnik Potepanje po Nepalu in Tibetu, 1. del

17.11.2009

Jutranja zarja se je v daljavi že pomešala s smogom. Kljub zgodnji uri topel zrak, kričanje številnih taksistov, smeh neučakanih popotnikov. Dobrodošli v Katmanduju!

Svet Teden, ko je Nobelovo nagrado dobil Barack Obama

11.10.2009

Teden v znamenju podelitev Nobelovih nagrad je vrhunec prinesel v petek z razglasitvijo nagrade za mir: dokaj presenetljivo jo je dobil ameriški predsednik Barack Obama.

Po Sloveniji Biseri Slovenske Istre: Tonina hiša

11.10.2009

Največkrat na morje hitimo z mislijo na osvežitev v morski vodi, zato še toliko bolj velja poziv: pojdite raziskovat očarljive vasice Slovenske Istre.

Evropa Ležiš na plaži in gledaš vulkan

25.09.2009

Ležali smo na plaži blizu Catanie. "Ti, kaj pa je tisto tam na levi?" se je glasilo lenobno vprašanje. "Ah, Etna," je bil še bolj lenoben odgovor domačinke.

Stran 58 od 60
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov