Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

Dodatne številke Teje Kleč ni strah smrti, ampak zlobe

13.09.2024

"Z življenjem sem zelo zadovoljna. Vse, kar sem si zadala, sem izpolnila. Zvenim kot prevzetna sošolka s samimi peticami, vem. Ampak res sem imela tudi izjemno veliko sreče," ob hudi bolezni in bližini smrti razmišlja Teja Kleč.

Športni SOS Pogačar in Roglič spisala najdominantnejši hat-trick

12.09.2024

Slovenija je postala četrta država, ki je v istem letu osvojila vse tri grand toure. Po nečem pa je daleč prva: Tadej Pogačar in Primož Roglič sta imela pred prvim zasledovalcem skupaj več kot 18 minut prednosti, kar je več kot preostale države skupaj!

Obletnica 12 let in 2400 odgovorov: Športniki z vsaj ducat zlatimi medaljami

11.09.2024

Statistični portal Športni SOS prav danes slavi 12 let obstoja. V tem času smo za vas odgovorili na točno 2400 vprašanj, v jubilejnem članku so pod lupo športniki, ki so v isti disciplini zbrali vsaj 12 zlatih medalj.

Slavko Jerič Fascinantna kariera Primoža Rogliča dobila novo poglavje

09.09.2024

Iz zgodbe Primoža Rogliča smo se naučili marsikatero lekcijo, ena glavnih je brez dvoma, da ga ne smemo nikoli, ampak res nikoli odpisati. Po vseh padcih se je vedno vrnil, zdaj pa je svoje police okrasil še s peto zmago na tritedenskih dirkah.

Športni SOS Roglič lahko tritedensko dirko osvoji še za svojo drugo ekipo

07.09.2024

Vincenzo Nibali je bil leta 2013 zadnji kolesar, ki je tritedensko dirko dobil še v drugi ekipi, za katero je kolesaril. V nedeljo se mu lahko pridruži tudi Primož Roglič. Obstajajo pa tudi kolesarji, ki so grand tour osvajali za tri ekipe.

Športni SOS Največ presenetljivih zmagovalcev formule ena v Avstriji, najmanj pa v Bahrajnu

05.09.2024

VN Avstrije je tista v trenutnem koledarju formule ena, na kateri zmagovalec najredkeje nato tudi osvoji naslov svetovnega prvaka. Z drugimi besedami − gre za prizorišče, ki prinaša največ presenečenj.

SOS-odmev Številka 5 in Roglič: 5 dni pred koncem Vuelte ga do 5. grand toura loči le 5 sekund

04.09.2024

Primož Roglič je v znamenju številke pet: zaostanek za vodilnim Benom O'Connorjem je s skoraj petih minut zmanjšal na le pet sekund, pet etap pred koncem Vuelte je zdaj res blizu petemu osvojenemu grand touru.

Športni SOS Olimpija spisala najbolj dominantne evropske nogometne kvalifikacije

03.09.2024

Nogometaši Olimpije so v letošnjih kvalifikacijah za evropska tekmovanja trikrat napredovali, skupaj pa zbrali pet zmag in zabili 14 golov, s čimer so ustvarili eno najprepričljivejših slovenskih zgodb v zgodovini nogometnih kvalifikacij.

Slavko Jerič Roglič sistematično topi zaostanek, zadnji dan pa ima še bonus v podobi kronometra

02.09.2024

Vse letošnje tritedenske dirke imajo svojevrsten čar, ki kolesarske navdušence vznemirja iz različnih vzrokov. Nič drugače ni na Vuelti, ki ponuja še zadnjih šest etap. Še vedno je v odličnem položaju Primož Roglič, ki lovi rekordno četrto zmago.

Športni SOS Slovenski klubi že spisali zgodovino, ta je lahko še precej bolj ozaljšana

28.08.2024

Prvič v zgodovini kvalifikacij evropskih tekmovanj so na zadnji stopnički kar tri slovenske nogometne ekipe. Če bosta uspešni dve, bomo priča novemu mejniku, v skupinskem delu evropskih tekmovanj bi namreč prvič imeli več kot en klub.

Lestvica Najvišji zaostanek, ki ga je Roglič uspešno stopil: tri minute in sedem sekund

27.08.2024

Primož Roglič je moral na poti do 21 zmag v skupnih seštevkih dvakrat izničiti zaostanek več kot dveh minut. Obakrat se je to zgodilo na Vuelti, kjer ima letos še večji izziv, saj je zaostanek za rdečo majico znašal že skoraj pet minut.

Teja Kleč Čas pred smrtjo je lahko tudi poln veselja in sklepov, ki jih moraš narediti

06.09.2024

Tejo Kleč so deset let mučile hude črevesne težave, v iskanju prave diagnoze je trkala na številna zdravniška vrata, opravila vrsto pregledov, a ostala brez odgovora. Ko se je stanje poslabšalo, jo je udarila najslabša mogoča novica.

Stran 3 od 92
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov