Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Zgodovinski trojček Remca Evenepoela

27.07.2024

Remco Evenepoel je edini kolesar v zgodovini, ki je postal svetovni prvak tako na cestni dirki kot v kronometru, hkrati pa ima tudi naslov olimpijskega prvaka.

Športni SOS Pogačar zelo izstopa med zmagovalci zadnjih 40 Tourov

24.07.2024

Zmagovalci Dirk po Franciji so v desetletnem povprečju od leta 1991 naprej zbrali po dve etapni zmagi, kar je nov podatek, kako noro izstopa letošnja šestica Tadeja Pogačarja.

Športni SOS Pogačar v povprečju na Dirki po Franciji dobi vsako šesto etapo

22.07.2024

Tadej Pogačar je v povprečju dobil skoraj vsako šesto etapo na Dirki po Franciji, s čimer je v tem pogledu šesti najuspešnejši kolesar v zgodovini Toura. Najvišje povprečje ima Belgijec Freddy Maertens.

SOS-odmev Zgodovinski dvojček: Pogačar majice vodilnega ni nosil le na treh etapah

22.07.2024

"Po predstavah in občutku, kako naj bi se risale etape v prihodnje, bi lahko Tadej Pogačar v prihodnosti napadel tudi rekord 35 etapnih zmag na Dirki po Franciji, sploh če ohrani pospešek, eksplozivnost in sprint navkreber," razmišlja Toni Gruden.

Slavko Jerič Pogačar se je tudi zaradi zadnjih dveh Tourov razvil v svojo najboljšo različico

22.07.2024

Tadej Pogačar skoraj tri leta ni osvojil tritedenske dirke. V pripravah na novo sezono je marsikaj spremenil, prilagodil in nadgradil. Plod svojega dela je zdaj pobral z dvojčkom Giro in Tour, prvim v tem stoletju.

Starost ob tretjem osvojenem Touru Pogačar za tri mesece popravil Merckxov rekord

21.07.2024

Tadej Pogačar je še tretjič osvojil Dirko po Franciji. S tem je za tri mesece popravil dosežek legendarnega Eddyja Merckxa, ki je kariero končal s petimi skupnimi zmagami.

Za spust po Streifu se je pripravljal tri leta Fabio Wibmer svet vidi kot kolesarsko igrišče

24.07.2024

"Za uspeh ni dovolj sreča, ampak delo. Če si nekaj res želiš, moraš v to investirati veliko časa. Včasih tudi trening ni prav zabaven, a ga je vseeno treba opraviti, kar se na koncu gotovo pozna," o svoji filozofiji meni kolesarski virtuoz Fabio Wibmer.

Dvojčki Giro−Tour Pogačar pred zmenkom z zgodovino

20.07.2024

Tadej Pogačar je na odlični poti, da v nedeljo postane osmi kolesar, ki bi v eni sezoni osvojil tako Giro kot Tour. Večini teh junakov je vsaj v dveh sezonah uspelo osvojiti po dve tritedenski dirki.

Športni SOS Pogačar na grand tourih zelo reden obiskovalec zmagovalnega odra

18.07.2024

Tadej Pogačar na tritedenskih dirkah ni vajen le zmagovanja, ampak predvsem obiskovanja zmagovalnega odra. Do zdaj je odpeljal 144 etap, na katerih je na podelitvah pobral kar 174 majic za najboljšega v posameznem seštevku.

Dirka po Franciji Hvastija: Pogačar tudi sam sebi dokazuje, da je najboljši

19.07.2024

"Tadej Pogačar je bil lani nezadovoljen s trenerjem. Na svetovnem prvenstvu v Glasgowu smo se o tem pogovarjali zelo odkrito in je iskal spremembe," je enega od vzrokov Pogačarjevega napredka razložil kolesarski strokovnjak Martin Hvastija.

Slavko Jerič Izpad boli, a nogometaši so postavili dobre temelje za nadaljevanje zgodbe

02.07.2024

Bile so sanje, bile so res lepe sanje, iz katerih nas je prebudil portugalski vratar Diogo Costa, ki je ukrotil vse tri slovenske enajstmetrovke. A po prespani noči gre potegniti veliko pozitivnega, ki obeta nadaljevanje slovenske nogometne zgodbe.

Športni SOS Šele drugič v zgodovini 11-metrovke končane že po treh serijah

02.07.2024

Tekma Portugalska − Slovenija je bila šele druga v zgodovini celinskih in svetovnih prvenstev v nogometu, kjer je bilo izvajanje 11-metrovk končano že po treh serijah.

Stran 4 od 91
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov