Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Analiza favoritov Evenepoel ima na klasikah največji delež zmag, a najmanj, ko je prisotna dobra konkurenca

26.09.2024

Tadej Pogačar, Primož Roglič, Remco Evenepoel in Mathieu van der Poel bodo v nedeljo v Zürichu šele tretjič v karieri nastopili na isti enodnevni dirki. Do zdaj se je to zgodilo le na dveh svetovnih prvenstvih.

Slavko Jerič Primer Rodri: Nogometaše vse bolj porivajo na rob zmogljivosti

26.09.2024

Poškodbe so sestavni del vrhunskega športa, ni tekmovalca, ki zaradi tega razloga ni odšel na prisilni počitek ali izpustil kakšno tekmovanje. A vseeno se zdi kruta igra usode, ki je v teh dneh doletela Rodrija.

Eksplozija uspehov Športni SOS odgovarja Hauptmanu: Letos najuspešnejša sezona v svetovni seriji

25.09.2024

Slovenski kolesarji so v najelitnejši svetovni seriji do sezone 2018 skupaj zbrali 39 zmag, to številko pa so od takrat krepko izboljšali, saj so se samo v zadnjih šestih skupaj veselili na kar 132 dirkah!

SOS-odmev Hauptman pred cestno dirko: "Ves čas se bo treba prilagajati"

24.09.2024

"Slovenska reprezentanca je res izkušena in uigrana, to so sami vrhunski kolesarji, ki bodo med sabo povezani," pred nedeljsko cestno dirko na svetovnem prvenstvu razmišlja nekdanji selektor Andrej Hauptman.

Slavko Jerič Liga prvakov vse bolj spominja na Superligo pod Uefino preobleko

20.09.2024

Za nami je prvi krog prenovljene Lige prvakov, ki mi je še bolj okrepil misel ob predstavitvi reforme: nova ureditev je v resnici korak v smeri Superlige, ki je na papirju nismo dobili, v resnici pa živi pod obleko najmočnejšega evropskega tekmovanja.

Športni SOS Kronometer v Zürichu s povsem klasičnim profilom, Roglič v drugi vrsti favoritov

19.09.2024

Svetovno prvenstvo v kolesarstvu se v Zürichu v nedeljo začenja z vožnjama v kategoriji elit. Letošnja trasa je glede na dolžino in število višincev popolnoma v skladu s 30-letno zgodovino tega tekmovanja.

Številke Janko Petrovec: V Italiji si srečen vsaj trikrat na dan

20.09.2024

"V sebi nisem nikoli čutil igralskega poklica kot posebno poslanstvo, enako velja tudi za novinarstvo. Mogoče s tem koga razočaram, ampak tako pač je. Sem človek, ki verjame v pošteno opravljeno delo," na življenjskem križišču razmišlja Janko Petrovec.

Športni SOS Ekipa z največ osvojenimi grand touri? Movistar!

17.09.2024

Visma Lease a Bike je v zadnjem obdobju vladar tritedenskih dirk, saj je od leta 2019 dobila sedem grand tourov, pred tem je prevladoval Ineos Grenadiers, na vrhu še vedno obstoječih ekip pa je morda malce presenetljivo ime.

Pogačar uresničil načrt napada v predzadnjem krogu "Dobro sem pripravljen na svetovno prvenstvo"

16.09.2024

Tadej Pogačar je v Montrealu zmagal že 22. v sezoni in dobil predvsem dobro potrditev, da je na odlični poti do glavnega cilja v drugi polovici sezone − svetovnega prvenstva v Zürichu, cestna dirka bo čez 13 dni.

Dodatne številke Teje Kleč ni strah smrti, ampak zlobe

13.09.2024

"Z življenjem sem zelo zadovoljna. Vse, kar sem si zadala, sem izpolnila. Zvenim kot prevzetna sošolka s samimi peticami, vem. Ampak res sem imela tudi izjemno veliko sreče," ob hudi bolezni in bližini smrti razmišlja Teja Kleč.

Športni SOS Pogačar in Roglič spisala najdominantnejši hat-trick

12.09.2024

Slovenija je postala četrta država, ki je v istem letu osvojila vse tri grand toure. Po nečem pa je daleč prva: Tadej Pogačar in Primož Roglič sta imela pred prvim zasledovalcem skupaj več kot 18 minut prednosti, kar je več kot preostale države skupaj!

Obletnica 12 let in 2400 odgovorov: Športniki z vsaj ducat zlatimi medaljami

11.09.2024

Statistični portal Športni SOS prav danes slavi 12 let obstoja. V tem času smo za vas odgovorili na točno 2400 vprašanj, v jubilejnem članku so pod lupo športniki, ki so v isti disciplini zbrali vsaj 12 zlatih medalj.

Stran 1 od 91
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov