Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

Dirka po Franciji Hvastija: Pogačar tudi sam sebi dokazuje, da je najboljši

19.07.2024

"Tadej Pogačar je bil lani nezadovoljen s trenerjem. Na svetovnem prvenstvu v Glasgowu smo se o tem pogovarjali zelo odkrito in je iskal spremembe," je enega od vzrokov Pogačarjevega napredka razložil kolesarski strokovnjak Martin Hvastija.

Slavko Jerič Izpad boli, a nogometaši so postavili dobre temelje za nadaljevanje zgodbe

02.07.2024

Bile so sanje, bile so res lepe sanje, iz katerih nas je prebudil portugalski vratar Diogo Costa, ki je ukrotil vse tri slovenske enajstmetrovke. A po prespani noči gre potegniti veliko pozitivnega, ki obeta nadaljevanje slovenske nogometne zgodbe.

Športni SOS Šele drugič v zgodovini 11-metrovke končane že po treh serijah

02.07.2024

Tekma Portugalska − Slovenija je bila šele druga v zgodovini celinskih in svetovnih prvenstev v nogometu, kjer je bilo izvajanje 11-metrovk končano že po treh serijah.

Športni SOS Slovenski ekipni šport v sami evropski smetani

30.06.2024

Francija, Nemčija, Rusija in Španija so edine evropske države, ki še obstajajo in so medalje osvojile na evropskih prvenstvih tako v nogometu, košarki, rokometu kot odbojki za moške. Tej bi se lahko na tem nogometnem Euru priključila tudi Slovenija.

Slavko Jerič Slovenija v položaju, kot še ni bila nikoli − lahko sanja

30.06.2024

Slovenski nogometaši so z uvrstitvijo v sploh prve izločilne boje evropskega prvenstva že spisali zgodovino, navijači pa so s tem dobili privilegij, ki ga prej niso poznali: sanje.

SOS-odmev V Firencah veliko pozitivne energije, že v soboto se pričakuje 'Vingegaardov test'

28.06.2024

Na predstavitvi kolesarjev pred 111. Dirko po Franciji sta v Firencah ogromno pozornosti požela tako Tadej Pogačar kot Primož Roglič, ki sta italijansko občinstvo 'kupila' v zadnjih dveh letih z zmago na Dirki po Italiji.

Noč zmaja Pravljični Goran: od knjižnega junaka do glasnega (in zlatega) motivatorja

03.07.2024

Slovenskim košarkarjem sta leta 2017 na poti do naslova evropskih prvakov pomagala tudi dva poraza na pripravljalnem turnirju v Izraelu. Zlati kapetan Goran Dragić je podrobno opisal, kako se je zgradila zmagovalna kemija.

Matematika pred zadnjim krogom Vsi scenariji za slovensko napredovanje, obstajajo možnosti celo ob porazu proti Angliji

23.06.2024

Do konca skupinskega dela evropskega prvenstva v nogometu je le še zadnji predtekmovalni krog za vsako od 24 reprezentanc, kar je čas, da še enkrat preverimo vse scenarije, ki Slovenijo peljejo v osmino finala.

Športni SOS Najpogostejši izid na Eurih je 1:0, unikatnih izidov le šest

22.06.2024

Šele na 21. tekmi tega evropskega prvenstva je bila odigrana tekma brez zadetkov (Francija – Nizozemska). Samo enkrat se je to zgodilo pozneje, in sicer leta 2012, ko je bil prvi izid odigran na 28. tekmi.

Matematika pred zadnjim krogom Zmaga nad Anglijo zagotovo pomeni napredovanje, remi pa zelo verjetno

21.06.2024

Slovenska nogometna reprezentanca je pred zadnjim krogom na tretjem mestu v skupini C, v torek se bo pomerila z Anglijo, po koncu dneva pa lahko osvoji tako prvo kot zadnje mesto, najpomembnejše pa je, da ima usodo v svojih rokah. Bolje rečeno − nogah.

Slavko Jerič Primer Dončić: Ujetost v zadnji trenutek lahko prekrije pravo oceno

19.06.2024

Hiter razvoj družbenih omrežij ima veliko različnih vplivov na naša življenja. Poleg količine časa, ki jim ga nameni nemalo ljudi, je treba poudariti tudi "vpliv zadnjega trenutka". Dober primer je Liga NBA.

Športni SOS Portugalci velemojstri preobratov

19.06.2024

Nogometaši Portugalske so na uvodni tekmi Eura dokazali tisto, s čimer so se že izkazali v zgodovini tega tekmovanja: so pravi velemojstri preobratov, tekma proti Češki je že peta, na kateri so slavili kljub zaostanku.

Stran 6 od 92
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov