Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

SOS-odmev Kek pred Kazahstanom: Njihova agresivnost zahteva enak odgovor

23.03.2023

Slovenska nogometna reprezentanca kvalifikacije za Euro 2024 začenja v Kazahstanu. Selektor Matjaž Kek je odločen: "Prepričan sem, da bodo fantje pokazali pravi obraz, da bomo ta ciklus začeli po naših željah."

Številke Matej Huš: "Napredek bo vsaj še nekaj časa zelo hiter"

24.03.2023

"Znanost ni premočrtno korakanje od tega, kar vemo danes, do tega, da bi vedeli več. Znanost ima tudi stranpoti, naredi en korak nazaj, potem pa dva naprej," je prepričan Matej Huš, kemik in komunikator znanosti.

Športni SOS Tako blizu zmagi: Lanišek in Kraft blizu rekorda Ahonena

20.03.2023

Anže Lanišek in Stefan Kraft sta bila letos že desetkrat na drugi ali tretji stopnički zmagovalnega odra. Rekorder v eni sezoni pa je Janne Ahonen. Legendarni Finec je v sezoni 1999/2000 kar štirinajstkrat osvojil drugo ali tretje mesto.

Ekslibris "Najlepše je, ko bralci posvojijo tvojo knjigo"

17.03.2023

Ideja za knjige se rodi v avtorjih, ki jih potem lahko ustvarjajo leta in leta. Po mnenju ilustratorke Maje Kastelic pa ji je predvsem všeč, da jo bralci (predvsem otroci) posvojijo, tako ni več le 'last' avtorja, ampak postane tudi njihova.

Športni SOS Sean Kelly ima kar 159 zmag, manjka pa mu državni naslov

17.03.2023

Tadej Pogačar ima v kratki karieri ogromno uspehov. Med 55 zmagami sta med drugim že dva osvojena Toura in trije spomeniki, za zdaj pa še čaka na prvi naslov državnega prvaka na cestni dirki.

Slavko Jerič The Last of Us: Ljudje bolj nevarni kot zombiji

14.03.2023

Če so pri ameriški televiziji HBO v čem mojstri, je to ujeti trenutek časa, ga zapakirati v odličen in/ali všečen izdelek, za njim stati in ga podpreti z vsemi topovi in ostalimi promocijami, kar smo bili priča pri ravno končani seriji The Last of Us.

Športni SOS Pogačar in Roglič poskrbela za zgodovinski dvojni dvojček

13.03.2023

Tadej Pogačar in Primož Roglič še naprej navdušujeta kolesarske navdušence, saj sta še drugo leto zapored osvojila prvi najprestižnejši enotedenski dirki na svetu, le da sta v primerjavi z lanskim letom zamenjala prizorišči.

Številke Maja Kastelic: Če si pogumen, te življenje nagradi

10.03.2023

"V nekem trenutku mi je prekipelo. Imela sem občutek, da sem v praznem teku. Govorim o želji po ustvarjanju. To je tlelo, v nekem trenutku sem si rekla – zdaj ali nikoli," je uspešen preskok iz restavratorstva v svet ilustracije opisala Maja Kastelic.

Slavko Jerič Po Planici: Ekipne tekme kažejo, da sistem deluje

08.03.2023

Včasih med uspehom in neuspehom leži cel ocean, včasih pa gre za malenkosti, le kak centimeter na vrhu gore, ki te pahne v eno ali drugo smer. Takšni so bili moji občutki po svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju, ki ga je gostila Planica.

Športni SOS Redek privilegij: Timi Zajc svetovni prvak na domačih tleh

07.03.2023

Slovenija ne organizira prav pogosto evropskih in svetovnih prvenstev, še redkeje pa se zgodi, da bi na teh tekmovanjih zlato medaljo osvojil domači tekmovalec. Zgodovino v samostojni Sloveniji je v Planici oral skakalec Timi Zajc.

Športni SOS Hop: Zajc v samo dveh zimah skočil do sedmih medalj

06.03.2023

Timi Zajc je v samo dveh sezonah na velikih tekmovanjih osvojil sedem medalj. Več sta jih v celotni karieri med zimskimi športniki osvojila le Tina Maze (13) in Peter Prevc (11).

Ženski maraton Ebba Andersson kraljica Planice

04.03.2023

Švedinja Ebba Andersson je na svetovnem prvenstvu v Planici v velikem slogu dobila 30-kilometrski maraton v klasični tehniki s skupinskim startom. Tekmicam je pobegnila na 12. kilometru in nato suvereno tekla do cilja.

Stran 27 od 92
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov