Saša Vujačič se bo reprezentanci znova pridružil v petek, ker na Kitajskem promovira nove športne copate. Foto: MMC RTV SLO
Saša Vujačič se bo reprezentanci znova pridružil v petek, ker na Kitajskem promovira nove športne copate. Foto: MMC RTV SLO

Po selitvi iz Rogle na Gorenjsko in dnevu počitka bodo v četrtek varovanci Jureta Zdovca nadaljevali zahtevne treninge. Do zdaj so jih opravili že 12, v kompeksu na Rogli pa trenirali dvakrat dnevno - dopoldne zunaj pod nadzorom trenerja za telesno pripravo Jadranka Nikolića, popoldne pa so v dvorani pod taktirko strokovnega štaba delali predvsem z žogo in že sestavljali napadalne akcije.


Matej Avanzo, vodja članskih reprezentanc na KZS: "Prav vsi košarkarji so v prvem tednu delali odlično in garali do zadnjega diha, v izbrani vrsti pa vlada pravo moštveno vzdušje. Sleherni član naše delegacije natanko ve, kaj je njegova naloga, in to je velika odlika vsakega kolektiva. Prepričan sem, da smo na pravi poti, zato lahko vse košarkarske navdušence povabim na uvodni pripravljalni tekmi v nedeljo in ponedeljek proti izbrani vrsti Makedonije."

Vstopnice si lahko priigrate tudi prek MMC-ja. Prvi obračun bo na sporedu v Trbovljah ob 20.00, drugi pa s prenosom na TV SLO 2 in MMC-jevem portalu ob isti uri v Domžalah.