Charlie se je po ločitvi od Denise Richards leta 2008 poročil z nepremičninsko agentko Brooke Mueller - to je bila že njegova tretja poroka. Foto: EPA
Charlie se je po ločitvi od Denise Richards leta 2008 poročil z nepremičninsko agentko Brooke Mueller - to je bila že njegova tretja poroka. Foto: EPA

Revija za moške je za največjega casanovo vseh časov razglasila Umberta Billa, nosača prtljage v enem izmed beneških hotelov, ki je zaradi svojega dela spoznal ogromno žensk - in jih ogromno med njimi tudi zapeljal.

A njegova "sposobnost" je imela tudi slabo stran, saj ga je delodajalec zaradi nevestnega opravljanja dela odpustil. Njegov izgovor - bil je preveč utrujen, da bi primerno in hitro poskrbel še za prtljago. Billo je še potarnal, da je imel včasih spolne odnose tudi s štirimi ženskami hkrati, za nameček pa ga je doma čakala še nenasitna žena.

Charlie, Gene, Julio ...
Za njim so se v deseterico največjih osvajalcev uvrstila znana imena - na drugem mestu je igralec Charlie Sheen, ki naj bi se pobližje spoznal s kar 5.000 dekleti oziroma ženskami, sledi pa mu kitarist zasedbe Kiss Gene Simmons, ki naj bi se ustavil pri še vedno ogromni številki 4.600.

Znani latinošarmer Julio Iglesias se je z "le" 3.000 ženskami na svojem "računu" uvrstil na četrto mesto, ki si ga deli s pevcem Engelbertom Humperdinckom.

Sledijo nekdanji teniški igralec Ilie Nastase (2.500), hollywoodski igralec Jack Nicholson (2.000), pevec zasedbe Motörhead Lemmy Kilmister (1.200) ter nekdanji košarkar lige NBA Magic Johnson in nekdanji basist Rolling Stonesov Bill Wyman (oba 1.000).

Imate kakšen komentar na vse to?