Všečno ali ne? Presodite sami. Foto: Twitter
Všečno ali ne? Presodite sami. Foto: Twitter

Naslovnica je seveda v njenem slogu - nenavadna, vpadljiva, posebna. Na njej se je popzvezdnica spremenila v križanca iz polženske in polmotocikla s platinastimi lasmi in kričečo šminko - ličilo je tudi edina barvna stvar na sicer črno-beli naslovnici. Mnogi mediji pišejo, da je s to podobo znova potrdila pravilo, ki je pri njej neizogibno - pričakuj nepričakovano.

Verske skupine skočile v zrak
Kar koli pevka stori, dvigne ogromno prahu. Pred naslovnico se je tako veliko govorilo o njenem drugem singlu s prihajajočega albuma, skladbi Judas, ki bi morala biti premierno predstavljena šele danes, a je že "pricurljala" na splet.

V pesmi Gaga poje o ljubimcu, ki naj ne bi bil pravi zanjo, a se mu preprosto ne more upreti. Težava pa je nastala pri videospotu, saj naj bi bil svetoskrunski, zato so verske skupine že izrazile nasprotovanje in zgražanje.

Znana pa je še ena zanimivost z njenega težko pričakovanega novega izdelka. Pri baladi You and I, ki jo Lady Gaga na koncertih že nekaj mesecev izvaja v živo, naj bi sodeloval legendarni kitarist skupine Queen Brian May.