Turistične agencije organizirajo celo izlete v njeno vas. Foto: Reuters
Turistične agencije organizirajo celo izlete v njeno vas. Foto: Reuters

Susan, ki je zaslovela z nastopom v resničnostni oddaji Britain's Got Talent, kjer pa je na presenečenje mnogih na koncu pristala stopničko pod vrhom, je trenutno na turneji z nekaterimi drugimi nastopajočimi iz oddaje.

Zdaj se je za nekaj dni odločila umakniti, saj ima pomembnejše načrte. Za njimi seveda stoji Simon Cowell, eden izmed sodnikov v oddaji in priznani glasbeni producent, ki je Susan vzel pod svoje okrilje.

V studiu sta že posnela prvo pesem - in vedno strogi in zajedljivi Simon je nad izdelkom navdušen: "Slišati je preprosto fantastično. Susan je izjemna pevka, a delala bova počasi, korak za korakom."

Lahko vrže puško v koruzo
Škotinji je ves potreben čas dala tudi založba Sony, ki ji je zagotovila, da ji ni treba biti "pod nikakršnim pritiskom" glede snemanja albuma, dogovorili so se celo, da lahko kadar koli snemanje opusti, če se ji bo zdelo prenaporno.

Očitno so s Susan vsi začeli ravnati v rokavicah, saj je za njo izredno težko obdobje. Po uspehu, ki je prišel dobesedno čez noč, saj je v hipu postala glasbeno odkritje leta, se je zatekla na zdravljenje in doživela živčni zlom. Zdaj se počasi vrača, a nihče ne želi pritiskati nanjo.