Susan je sijala v dolgi svetlikajoči se obleki in odlično opravila svoj nastop. Foto:
Susan je sijala v dolgi svetlikajoči se obleki in odlično opravila svoj nastop. Foto:

Britanski Daily Mail z navdušenjem piše o včerajšnjem nastopu 48-letne Škotinje, ki je občinstvo s svojim nastopom naravnost osupnila. "Morda je k temu prispevalo to, da pred njo ni bilo žirije in da se je zavedala, da nima kaj izgubiti," pišejo v britanskem časniku in nadaljujejo, da je Susan svoj prvi nastop v Birminghamu izpeljala berzhibno, "z niti malo treme".

Susan je odpela pesem Memory, ki jo je pela v polfinalu resničnostnega šova, in zdaj že "njeno" prepoznavno skladbo I Dreamed A Dream. Za odlično odpeti pesmi je Susan, ki je bila pred devetimi dnevi zaradi živčnega zloma odpeljana na zasebno kliniko Priory, požela bučen aplavz, pričakovano pa se o težavah izpred dobrega tedna ni govorilo.

Po dobro opravljenem nastopu je Susan pozdravila občinstvo z deljenjem poljubov in elegantnim priklonom. "Vsi so se spraševli, kako ji bo uspelo, ampak videti je bila odlično in samozavestno, njen glas pa je bil čaroben. Sploh ne moreš verjeti, da je bila ta ženska še pred dobrim tednom na zdravljenju v bolnišnici," je bilo slišati ob veliki vrnitvi škotskega čudeža.

A. M.

V spodnji galeriji si lahko ogledate še nekaj fotografij preostalih nastopajočih na prvem koncertu turneje britanskih talentov v Birminghamu.