Glavna zvezda premiere so bili pregrešno dragi čevlji s podpisom Christiana Louboutina. Foto: Darja Štravs Tisu
Glavna zvezda premiere so bili pregrešno dragi čevlji s podpisom Christiana Louboutina. Foto: Darja Štravs Tisu

Razvpita filmska četverica - Carrie, Miranda, Charlotte in Samantha - je, kot vemo, obsedena z bleščečimi oblekami in vrtoglavo visokimi petami (prav oblačila in čevlji v filmu pritegnejo največ pozornosti in moramo pripomniti, da zasluženo), zato je tudi uvod v slovensko premiero filma minil v znamenju luksuznih čevljev.

Srečnica domov z "louboutinkami"
Ena izmed srečnic iz občinstva je namreč po bolj ali manj uspešnem oponašanju dive Jennifer Lopez odšla domov z darilnim bonom za čisto nove "louboutinke" in povzročila nemalo zavisti med gledalkami v dvorani.

MMC-jevo recenzijo Seksa v mestu 2 preberite tukaj.
Poleg znanih obrazov na premieri so obiskovalke - med njimi so le redke doma pustile bleščave oprave in visoke pete v slogu "jaz bom Carrie, ti pa bodi Samantha" - in obiskovalce (ti so bili v manjšini, smo pa med predstavniki močnejšega spola na premieri opazili tudi pevca Andreja Šifrerja in strokovnjaka za formulo 1 Mirana Ališiča) pričakali kolački cupcakes, ki ne manjkajo na nobeni newyorški zabavi in so vse bolj priljubljeni tudi na tej strani luže.

Med najbolj opaznimi na premieri sta bili dolgonogi lepotici Maja Raspopovič, manekenka in lastnica modne agencije, in Nuša Šenk, ena najuspešnejših slovenskih manekenk v tujini. Film pa so si med prvimi ogledale tudi pevka Nuška Drašček ter voditeljici Anja Križnik Tomažin in Veronika Žajdela.