Postavni fantje v družbi Jasmine Novak, ki ni le gledala mišic ... Foto: Agencija KIRE
Postavni fantje v družbi Jasmine Novak, ki ni le gledala mišic ... Foto: Agencija KIRE

Projekt izbora (uradno) najlepšega Slovenca se nadaljuje. Potem ko so izmed 40 prijavljenih kandidatov izbrali 14 polfinalistov, te čakajo nove dogodivščine, saj si bodo morali vstopnico na finalni izbor, kamor bo povabljenih le deset najlepših, še priboriti.

Konec tedna so tako preživeli na ranču v Savinjski dolini, da ni ozračje "počilo" od testosterona, pa so jim organizatorji privoščili tudi žensko družbo - modno novinarko in pevko Manjo Plešnar, lastnico licence za mis Slovenije za mis Italije v svetu Jasmino Novak, Playboyevo lepotico Dorotejo Premužič in svetlolaso voditeljico Danico Lovenjak. Te pa niso le uživale v družbi izklesanih lepotcev, ampak so imele tudi resnejšo nalogo, saj so morale po celodnevnem druženju s fanti strniti vtise in določiti morebitne finaliste po svojem izboru.

Miha bil boljši od drugih
Najprej je prešerno razpoložena družba, v kateri sta bila tudi Bojan Ilijanič, mister universe, in Marko Janko, mister Slovenije, smuknila v wellness prostore, popoldne pa so preživeli na teniških igriščih in jezdili konje. Preizkusili so se tudi v številnih družabnih igrah in pokazali motorične spretnosti. Ob seštevku časov in točk se je za najbolj spretnega izkazal 23-letni Miha Dragoš.

Nad videnim ni bila navdušena le županja Nazarij Majda Podkrižnik, ampak tudi "jezična" Manja Plešnar, ki je dejala: "Fantje so resnično prijetni in postavni. Že na castingu mi je bilo izjemno težko ocenjevati, zdaj pa je še težje." A dekleta so vendarle podala svoje ocene, ki se bodo združile s točkami iz prihodnjih dogodkov. Finalni izbor bo 27. maja v novogoriški Perli.

Fotografije: Agencija KIRE