Piranski župan v družbi mistra universe Bojana Ilijaniča, ki v prihodnjih dneh odhaja na svetovni izbor v Dominikansko republiko. Foto: Kire
Piranski župan v družbi mistra universe Bojana Ilijaniča, ki v prihodnjih dneh odhaja na svetovni izbor v Dominikansko republiko. Foto: Kire

Srečanja polfinalistov in znanih Slovenk se vrstijo, zadnje se je, kot rečeno, zgodilo pred dnevi na Primorskem. Postavni mladeniči z vseh koncev naše dežele so se z nekaterimi estradnicami odpravili proti Izoli. Tokrat so fantom v vlogi članic žirije delale družbo Neža Marolt, lepa soseda 2006 in televizijska voditeljica, Jasmina Novak, organizatorka projekta Miss Slovenije za Miss Italije v svetu, Anamarija Avbelj, mis universe 2008, Marjanca Scheicher, pisateljica in novinarka, ter televizijska voditeljica Katarina Benček.

Prešerno razpoložena družba se je v izolskem pristanišču vkrcala na barko in se podala na nekajurno panoramsko vožnjo po slovenski obali. Da je bila ta še prijetnejša, je poskrbela dobra plesna glasba in morska pojedina. Cvet slovenske lepote se je namreč zasidral v Strunjanu, kjer je ladjar prižgal žar in pripravil paleto svežih rib.

Vožnja se je nadaljevala do Pirana. Tam jih je čakalo novo gurmansko razvajanje. Za presenečenje dneva pa je poskrbel kar tamkajšnji župan Peter Bossman, ki je navdušen nad zamislijo, da fantje iz tedna v teden obiskujejo različne konce naše dežele. Tudi projekt v celoti se mu zdi zanimiv, zato je z veseljem nazdravil s kozarcem rdečega vina.

Sicer pa je projekt Mister Slovenije 2011 pred prvo prelomnico. Točke estradnic, ki so gostovale na različnih srečanjih, so seštete, znani so tudi spletni glasovi občinstva. Zdaj morajo svoje povedati le še člani organizacije Mister Slovenije in izmed 14 kandidatov se bo "izluščilo" deset finalistov.

Foto: Kire.