Lani sta Sašo Hribar in Marcel Štefančič mlajši zamenjala voditeljska stolčka. Foto: MMC RTV SLO
Lani sta Sašo Hribar in Marcel Štefančič mlajši zamenjala voditeljska stolčka. Foto: MMC RTV SLO

Številne oddaje so že vkorakale v novo sezono, prvo jesensko soboto ob 22. 45 pa si lahko na prvem programu TV Slovenija pogledate oddajo Hri-bar. Tudi to sezono se bodo gostitelju Sašu Hribarju v baru pridružili številni gostje, letošnji prvi gost v oddaji pa bo Damjan Murko.

Kot so zapisali na spletni strani oddaje, bo Damjan, "prvo ime slovenskega primitivizma, Sašu pojasnil, kdo so njegovi pacienti, od česa pravzaprav živi in zakaj ga toliko ljudi prezira." Murka, ki je pred kratkim predstavil svojo knjigo Srečen, ker sem moški, čaka pri Hri-barju tudi obisk VIP-ovske psihoordinacije.

Priljubljeno oddajo Hri-bar si lahko pogledate v živo ob 22. 45 prek MMC-ja.

Poleg voditelja Saša Hribarja bodo tudi letos za humor skrbeli nepogrešljivi imitatorji, v novi sezoni oddaje pa se obeta tudi imitatorski turnir, na katerem bodo svoje moči celotno jesen merili najboljši mladi imitatorji. Kdo je nova obetajoča pevka, ki bo dodatno popestrila oddajo, s čim nam bo postregel novi akcijski talk show Ugani, kdo pride po štriku, si poglejte v novi sezoni oddaje Hri-bar.

Sašo Hribar je bil letos nominiran za viktorja v dveh kategorijah: za voditelja zabavne TV-oddaje in za radijsko osebnost, njegovo oddajo Hri-bar pa je akademija Viktor ob As ti tud not padu?! in NLP-ju uvrstila tudi med "top 3" zabavne TV-oddaje.