Tjaša bo v naslednji sezoni nedeljsko oddajo NLP vodila brez Klemna, ki želi več časa nameniti igralstvu. Foto: Žiga Culiberg
Tjaša bo v naslednji sezoni nedeljsko oddajo NLP vodila brez Klemna, ki želi več časa nameniti igralstvu. Foto: Žiga Culiberg

Glede razloga za odhod Slakonje iz nedeljske oddaje je Radič pojasnil, da se mu je iztekla pogodba. "Odločil se je, da se bo posvetil igralstvu," je dejal in dodal, da bo Tjaša v prihajajoči sezoni (prva oddaja bo na sporedu 20. septembra) oddajo vodila sama, "v posameznih rubrikah pa se ji bodo pridružili še drugi sovoditelji".

Imen novih obrazov prihajajočih 15 nedeljskih oddaj Radič še ni želel razkriti, povedal pa je, da že potekajo pogovori o večjih spremembah oddaje za naslednjo sezono.

Klemna čaka glavna vloga v muzikalu
Seveda pa smo se za pojasnila obrnili tudi na Klemna Slakonjo. Povedal je, da se je od nedeljske oddaje poslovil zlasti zaradi pomanjkanja časa. "V mestnem gledališču pripravljamo muzikal Pomladno prebujenje, v katerem bom imel glavno vlogo. Za priprave pa potrebujem tudi več časa," je za MMC pojasnil Klemen, ki je v dveh letih vodenja NLP-ja, kjer je v voditeljskem fotelju nadomestil Dejana Pevčeviča, v trenutku osvojil slovenske gledalce.

Pa bo nedeljske dneve v studiu pogrešal? "Niti ne, mogoče sčasoma," je pojasnil Klemen, ki ga premiera na gledališkem odru čaka decembra. Gledalci ga bodo mogoče lahko zdaj večkrat videli tudi v oddaji Hri-bar, saj nam je zaupal, da se je o sodelovanju z ekipo Saša Hribarja že pogovarjal z urednikom satirične oddaje Bojanom Krajncem.

O tem, kako se bo v voditeljski vlogi (zopet) znašla sama, pa smo želeli vprašati tudi Tjašo, vendar nam je (za zdaj) ni uspelo priklicati.