Tadeja se dobro razume s sotekmovalkami, tudi z mis Tajske, ki jo je takole objela. Foto: RTV SLO
Tadeja se dobro razume s sotekmovalkami, tudi z mis Tajske, ki jo je takole objela. Foto: RTV SLO
Tadeja Ternar in mis Belgije
Dekleta, na fotografiji naša Tadeja in mis Belgije, so zadnje dni pred velikim finalom izolirana od zunanjega sveta. Foto: RTV SLO

Naša aktualna mis že ves mesece trdo dela, snema predstavitvene spote, sodeluje na dobrodelnih prireditvah in nasploh uživa v lepotah Kitajske.

Zdravko Geržina za MMC
Pogovarjali smo se z lastnikom licence za slovenski del največjega, najstarejšega in najbolj znanega lepotnega izbora na svetu, Zdravkom Geržino, ki je za MMC povedal, da sta se s Tadejo doslej slišala le štirikrat. Dekleta zaradi številnih obveznosti in napornega urnika namreč ne smejo imeti mobilnih telefonov, zato jo domači lahko slišijo le, če jo pokličejo naravnost v hotelsko sobo.

Geržina nam je še povedal, da bi našo nekdanjo mis Sanjo Grohar zaradi tega, ker je imela s seboj mobilni telefon, skoraj izključili s tekmovanja. Sicer pa je Tadeja pred dnevi pripotovala iz Pekinga v mondeno, obmorsko letovišče Sanya na otoku Hainanu na jugu Kitajske, kjer bo tudi sobotni veliki finale.

Objavili bomo Tadejin predstavitveni spot
Naša misica je imela priložnost videti veliki Kitajski zid, obiskala pa je tudi številne druge znamenitosti Kitajske. Tako znamenitosti kot tudi (ali predvsem) Tadejo boste lahko občudovali tudi v njenem predstavitvenem spotu, ki ga bomo objavili tudi na naši spletni strani.

T. K.